Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar izdo

Muharrem İnce CHP’ye çok sert yüklendi:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Edremit İlçe Başkanlığı binasının açılış programına katıldı. Edremit Çarşamba Pazarı'nı ziyaret eden İnce, sonrasında parti binası önünde kurulan sahneden vatandaşlara seslendi.

Türkiye’de 60 vilayet gezdiğini ve 15 il başkanlığı açılışına katıldığını söyleyen Muharrem İnce şöyle konuştu:

"Bazı siyasi partilerin il binaları, ilçe binalarının balkonlarında, pencerelerinde insanlar var. AK Parti’nin var, CHP’nin var, MHP’nin var, İYİ Parti’nin var, HDP'nin var, hepsinin var. Hepsi bu memleketin evladı. El sallıyoruz, onlar da bize sallıyor. İnsani olan bu, doğru olan bu.

Geçen gün Aydın’ın Nazilli ilçesine gittim. Böyle bir köşe başında otobüste durdum, karşıda CHP ilçe binası. Onlar benim eski arkadaşlarım. Ben 40 sene CHP’ye hizmet ettim. Balkonda gençler var. Onlara el salladım, onlar da bana salladı. Bana el sallayan çocuğu, gençlik kollarında yönetimden düşürmüşler. Bunlar mı demokrasi getirecek memlekete? Allah bunların eline insanı düşürmesin." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.