Öne Çıkanlar rapor Manisa Büyükşehir Belediye Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Salihlide çeyrek altın ne kadar ermenistan

Fenerbahçe'den Alparslan ve Zach Takası

Önümüzdeki sezon için transfer ve kadro yapılaşma hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'den, geçtiğimiz günlerde spor gündemini uzun süre meşgul edecek adımlar atıldı. Uzun süredir takip ettiği Göztepe'de top koşturan Alparslan Öztürk için kolları sıvayan Fenerbahçe, Sloven oyuncu Miha Zajc'ın sözleşmesi ile takas yapmayı deneyecek.

Göztepe'nin Kapısını Çaldı

Göztepe'de görev yapan teknik adam İlhan Palut'tan da görüşmeler adına izin alarak Göztepe Spor Kulübü'nün kapısını çalan Fenerbahçe, Alparslan Öztürk için ilk ciddi adımlarını attı. Önümüzdeki sezon kadro içerisinde düşünülmeyen ve 10 numara pozisyonunda forma giyen Miha Zajc için Göztepe kiralama seçeneğini teklif etse dahi, Fenerbahçe yönetimi Alparslan Öztürk'e karşılık Zajc'in bonservisini vermeye hazır.

Belözoğlu'nun Favorisi

Önümüzdeki sezon sportif direktörlük koltuğuna oturtulması planlanan Emre Belözoğlu'nun mutlaka kadroda görmeyi istediği Alparslan Öztürk için özel bir ilgi gösteren kaptan, oyuncunun Göztepe'den transferini gerçekleştirebilmek için birçok yolu deniyor. Göztepe ile sıcak bir temas halinde bulunan Belözoğlu, Fenerbahçe yönetimine direktifleri vermeye devam ediyor.

Trabzonspor Devrede

Geçtiğimiz transfer dönemi içerisinde Yusuf Sarı ve Doğan Erdoğan isimli oyuncuların bonservisine ek olarak 1 milyon Euro ücret teklif ederek Alparslan Öztürk'ü kadroya katma hareketlerine geçen Trabzonspor'un teklifi, Göztepe teknik direktörü İlhan Palut tarafından reddedilmişti. Bu teklifin üzerine çıkarak transfer döneminde hız kazanmak isteyen Fenerbahçe, Slovenyalı oyuncu Zajc'in menajeri ile de görüşmelere başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.