Öne Çıkanlar Fresh Park CHATGPT üzüm bayraklı yıldırım

Erdoğan’ın ‘müjdesine’ tepki yağdı

KKTC’de Cumhuriyet Meclisi Özel Oturumu’nda milletvekillerine seslenen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, beklenen müjdeyi açıklayarak, ”KKTC Cumhurbaşkanlığı’nın ne doğru dürüst bir binası külliyesi var veya parlamento binası var. Biz bunu KKTC’ye yakıştırmıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki bina İngilizlere ait gecekondu. Şimdi Cumhurbaşkanlığı’nın külliyesi ile ilgili adımın proje çalışmaları bitti inşasına yakında başlıyoruz” dedi.

Erdoğan'ın ‘müjdesi'ne sosyal medyadan tepki yağdı, binlerce paylaşım yapıldı. ‘KKTC Müjdesi’ etiketi gündemde birinci sıraya oturdu. O tepkilerden bazıları şu şekilde:

“BETON MÜJDE OLUR MU?”

SÖZCÜ yazarı Uğur Dündar: “Ne büyük beklentilerimiz vardı. Meğer KKTC’deki müjde “külliye” imiş!.. Beton müjde olur mu? Oldu işte!..”

“'YES BE ANNEM'Cİ ZİHNİYET, KIBRIS'A SARAY MÜJDESİ VERDİ İYİ Mİ!”

SÖZCÜ yazarı Yılmaz Özdil: “Türk Mukavemet Teşkilatı'nın efsane Toros'u, milli kahramanımız Denktaş'ın anıt mezarını 9 yılda bitiremeyen/bitirmeyen ‘yes be annem'ci zihniyet, Kıbrıs'a saray müjdesi verdi iyi mi!”

“KKTC HALKI RANTÇILARA KARŞI UYANIK OLSUN”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.