Öne Çıkanlar TP Token artçı yılanyutankartal güncel 21 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları

Whm Klinik Plastik Cerrahi

Whm Klinik Plastik Cerrahi

WHM Klinik, İstanbul'daki kuruluşundan bu yana hasta memnuniyeti odaklı hizmet vermektedir. 8 yılı aşkın tecrübesi ve uzman bir ekip, burun estetiği, plastik cerrahi, meme büyütme, liposuction, diş cerrahisi, saç ekimi, sakal ekimi, sakal ekimi ve kaş ekimi ameliyatlarına aracılık ederek birçok kişinin sağlığına katkıda bulunmuştur. WHM Klinik, en son teknik donanımı ile tıp alanındaki gelişmelere ayak uydurmakta ve her zaman kaliteli hizmet verme ilkesine bağlı kalmaktadır. Sağlık turizmi alanında edindikleri tüm tecrübeleri siz değerli paydaşlarımıza sunmak için tasarlanmıştır.

Üstün Hizmet Garantisi

Kurulan iş ortaklıkları ile tamamen steril bir ortamda faaliyet göstermekte ve sağlık standartlarını en üst düzeye çıkarmaktadır. Her yıl 1.000'den fazla yerli ve yabancı turisti ağırlamakta, anlaşmalı oteller ve üst düzey VIP karşılama hizmetleri ile kaliteli bir deneyim ve yüksek konfor sağlamaktadır. WHM Klinik, tam donanımlı hastaneler ile anlaşmalar yaparak sağlığınızla ilgilenir. WHM Klinik plastik cerrahi alanındaki mutluluğunuzu paylaşmak, değişim ve memnuniyeti garanti altına almak isteyen profesyonel bir ekibe sahiptir. Bizimle iletişime geçerek tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Hizmetlerimiz

Kliniğimize misafir olan insanlar dünyanın her tarafından gelmektedir. Sizlerde dünyanın neresinde olursanız olun tedavi olmak için üstün hizmet garantisi ile bizleri tercih edebilirsiniz. Kliniğimizde yapılan plastik cerrahi, lipusuction, meme büyütme operasyonları hakkında bilgi almak için iletişim numaralarımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ülkemizde yaşanan sağlık turizmi akımlarında öncü olan firmamız yurt dışından gelecek olan misafirlerimizin konforu için elinden gelen tüm imkanları kullanmaktadır.

Sizlerde estetik ve benzeri işlemleriniz için bizleri güvenle tercih edebilirsiniz. Kurumumuzda bulunan üst düzey deneyimli doktorlarımız sizlere tedavi boyunca eşlik edecek ve tüm süreç hakkında sürekli olarak sizleri bilgilendirmeler yapacaktır.

Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nejat Rustamov

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanıdır. Karın Germe, Yüz Kırışıklıkları, Yüz Estetiği alanlarında hizmet veriyor ve Dudak dolgusu, Dudak ve yüz dolgusu, Estetik cerrahi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor. İstanbul’da çeşitli hastanelerde estetik cerrahi işlemleri ve medikal estetik alanında hizmetlerini genişleterek birçok ödül almıştır. Op. Dr. Nejat Rustamov yaklaşık 5 yıldır deneyimli ekini ile Beraber 3000-4000 arası estetik cerrahi işlerini başarı ile yapmıştır. Siz değerli hastalarına İstanbul’da hizmet vermektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.