Öne Çıkanlar saç ekimi batı nil virüsü MANİSA AİGAİ ŞEHZADE

Mutluluk Çubuğu Nedir Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı



Erektil disfonksiyon adı verilen sertleşme bozukluğu yöntemi ile tedavi edilir. Mutluluk çubuğu, penis protezlerine halk arasında verilen isimdir. Doğal yöntemlerin kullanılması ile herhangi bir sonuç alınamaması halinde cerrahi bir tedavi olan mutluluk çubuğu yöntemi uygulanır.

 

Erkeklerde Erektil Disfonksiyon ve Mutluluk Çubuğu



Erektil disfonksiyon erkeklerde ortaya çıkan bir sağlık problemidir. Bu problem erkeklerin cinsel hayatını olumsuz yönde etkilemektedir. Erektil disfonksiyonun kişide mevcut olduğunu belirten üç çeşit belirti vardır. Bu belirtilerin ilki kişinin cinsel ilişki sırasında ilişkiyi sürdürebilecek isteğe sahip olup devam ettirecek sertliğe ulaşamamasıdır. İkinci belirti ise kişinin kısmi bir sertliğe ulaşıp bu sertliğin ilişkiyi sonlandırabilecek düzeyde olmamasıdır. Üçüncü belirti ise kişinin hiç sertleşememesidir. Alınan travmalar veya cerrahi müdahalelerin etkisi ile gerçekleşen sertleşememe durumu bu belirtilerin dışındadır.



Bu belirtilerin birinin veya birkaçının kişide oluşması ve bu belirtilerin üç ay boyunca devam etmesi, kişide erektil disfonksiyonun varlığına işaret eder. Kişiye doktor kontrolünde bir tedavinin uygulanması gerekir. Bu tedaviler ikiye ayrılır. Birincisi cerrahi olmayan doğal tedavi yöntemleridir. İkincisi ise cerrahi olan tedavi yöntemleridir. Cerrahi olan tedavi yöntemi mutluluk çubuğu ameliyatını ifade eder.  



Sertleşme Bozukluğunda Kullanılan Cerrahi Tedaviler ve Mutluluk Çubuğu



Erektil disfonksiyonun tedavi edilmesinde kullanılan cerrahi yöntemler birkaç çeşitten oluşur. Bu çeşitlerden ilki ereksiyon haplarının kullanılmasıdır. Ereksiyon hapları kişinin sertleşebilmesine yardımcı olan bir ilaçtır. Bir başkatedavi yöntemi penise enjekte edilen ilaçlardır. Bu ilaçlara penil enjeksiyonları adı verilir. Üçüncü yöntem vakum cihazlarıdır. Dördüncü tedavi yöntemi ise psikiyatrist veya psikolog hizmetleridir.



Psikolojik destek alınırken kişinin sertleşme bozukluğunun nedeni ile birlikte kaynağı araştırılır. Buna göre tedavi edilir. Doğal yollar ile yapılan bu tedavilerin sonuç vermemesi durumunda cerrahi tedavi yöntemi olan mutluluk çubuğu ameliyatı düşünülür. Anestezi altında yapılan mutluluk çubuğu ameliyatı yaklaşık bir saat sürer. Bu ameliyatın amacı kişinin penis kısmına takılan protez vasıtası ile sertleşebilme faaliyetini geri kazandırmaktır. Ayrıca mutluluk çubuğu ameliyatı kalıcıdır ve içerir.



Mutluluk Çubuğu Ameliyatının Özellikleri



Penil protez ya da mutluluk çubuğu ameliyatı ile karnın alt kısmı ile skrotumun arasında atılan kesi ile birlikte penisin üst tarafına mutluluk çubuğu yerleştirilir. Bu ameliyat sürecinde hiçbir doku vücuttan çıkarılmaz. Bu nedenle kan kaybı oldukça azdır. Kan nakli genellikle gerekmez. Hastanede genellikle bir gün kalınması istenir ancak bu durum doktorun tercihlerine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.