Öne Çıkanlar turp eczane salihli Salihli Nöbetçi Eczane hüseyin

Maske Test Laboratuvarı



"Maskesimi nerede test edebilirim" sorusuna cevap almak için, Avrupa'daki belirli tür maskeleri EN standartlarına göre test etme yeteneğine sahip laboratuvarlar hakkında bilgi sağlayabiliriz. Aşağıdakileri akılda tutmak önemlidir:
EN 149 standardı, EN 14683 standardından farklı test ekipmanı gerektirir
Laboratuvarların kapasiteleri tabloda gösterilmiştir
Bazı laboratuvarların yetenekleri vardır, ancak belgelendirilmesi akredite edilmemiştir, bu laboratuvarlar araştırma çalışmaları için büyük değer taşıyabilir.
Maskeler (hem tıbbi hem de koruyucu) Maske Testi  için akredite laboratuvarlar hakkında daha fazla bilgiye EUROLAB Laboratuvardan ulaşabilirsiniz..
CEN ve CENELEC, COVID-19 bulaşmasını önlemek için Avrupa Standartlarını kullanılabilir hale getirir

Maske Test Laboratuvarı


Koronavirüs salgını, Avrupa Standardizasyon Komitesi CEN ve Avrupa Elektroteknik Standardizasyon Komitesi CENELEC'e yanıt olarak, tüm Üyeleriyle işbirliği içinde ve Avrupa Komisyonu'nun acil talebinden sonra bir dizi COVID-19 salgını bağlamında kullanılan tıbbi cihazlar ve kişisel koruyucu ekipman için Avrupa standartları (EN).
Bu istisnai karar, COVID-19 acil durumunun katlanarak büyümesi nedeniyle tüm Avrupa'da yaşanan koruyucu maske ve tıbbi ekipman sıkıntısıyla başa çıkma ihtiyacı ile motive edilmektedir. Standartlar, yeni temel tıbbi ve koruma ekipmanı pazarına daha hızlı ve daha sorunsuz erişim sağlayacaktır.
Bu Avrupa standardı setinin ulusal olarak benimsenmesine ücretsiz erişim sağlamak, Avrupa Ekonomik Alanı içindeki üretim hatlarını hızlı bir şekilde somut sonuçlar elde etmek için dönüştüren ve sağlık profesyonellerinin ve hastaların acilen ekipmana erişmesini sağlayan birçok şirketin çalışmasını kolaylaştırır.Maske Testleri ihtiyaç.
CEN tarafından geliştirilen 11 standart ve ISO ile birlikte geliştirilen potansiyel olarak 3 ilave standart, ortak filtreleme maskeleri, medikal eldivenler ve koruyucu kıyafetleri kapsar . Bunlar, kolektif bir Avrupa çabasının meyvesidir. Bu Avrupa standartları, tüm Avrupa'daki kişisel koruyucu ekipman ve tıbbi alandaki yüzlerce uzman ve paydaşın katkıları dikkate alınarak farklı Teknik Organlar tarafından geliştirilmiş ve kabul edilmiştir.
kaynak  : Maske Testleri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.