Öne Çıkanlar çeşme fuar ayhan hazar erkunt

Büyükşehir'in Personeline Desteği Sürüyor

Koronavirüs salgınına karşı ilk günden beri etkin bir mücadele sergileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte özveriyle çalışan saha personelini unutmayarak onlara yardım kolisi hazırladı. Bu kapsamda Köprübaşı’nda görev yapan Büyükşehir Belediyesi personelleri de yardım kolilerini teslim aldı. Temel gıda ve temizlik malzemelerinin yer aldığı kolileri teslim alan belediye personeli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, koronavirüse karşı alınan önlemler ışığında etkin bir mücadele sergiliyor. Bu süreçte Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan personeller de vatandaşların sağlık güvenliği için özveriyle çalışıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi de, bu süreçte gecesini gündüzü katarak çalışan saha personellerini unutmayarak 2 bin 650 personele yardım kolisi hazırladı. Bu kapsamda Köprübaşı’nda sahada görev yapan belediye personeli hazırlanan yardım kolilerini teslim aldı.

Başkan Ergün'e Teşekkür Ettiler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.