Öne Çıkanlar rapor çanakkale gho kadın oyunculuk

8 Şubat korona tablosu

Koronavirüs (cornavirüs) tablosu, salgının ilk zamanlarından bu yana güncel verilerle yayımlanıyor. Tabloda vaka ve vefat sayısı ön plana çıkarken geliştirilen kovid-19 aşıları ile uygulanan aşı oranları da tabloda yer almaya başladı.

Sağlık Bakanlığı, günlük korona tablosunu açıklıyor. Tabloda son olarak 96 bin vaka ve 236 vefat sayısı verilmişti. Bakan Koca ise tedbirlere uyulması konusunda uyarlarını sürdürüyor. Uygulanan aşı ise 143 milyonu aşmış durumda.

Günlük covid-19 verileri, hala gündemin ana başlıkları arasında yerini koruyor. bir önceki gün yayımlanan tabloda 96 bin 514 vaka, 236 vefat ve 143 milyon aşı oranları yerini almıştı. Bugünün tablosu açıklandı. Buna göre 111 bin 96 yeni vaka tespit edildi ve 241 kişi vefat etti. Bakan Koca, ''Dün İstanbul’da yaptığımız incelemeler, yoğun bakımda tedavi gören hastaların %90’ının 60 yaş üzerinde, yaklaşık %88’inin aşısız veya aşısı eksik kişiler olduğunu göstermiştir. BU İKİ BİLGİ tüm illerimizde hepimiz için UYARICIDIR. Aşılar tam olmalı, büyükler kendini korumalıdır.'' ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.