Öne Çıkanlar çeşme türkiye fuar midyat ayhan

Yılın Gecesi Belli Oldu Tac Mahal Ödülleri

Dada Medya Grup Organizasyonundan iddialı bir imza daha geldi.

Dada Medya Grup Organizasyonundan iddialı bir imza daha geldi. Birçok geceyle adını duyuran Yapımcı/Organizatör Tayfun Kahya Altın Portal, Altın Boğaz , Türkiye Vizyon ve Altın Taç ile adını duyurmuştu. Şimdi ise Tac Mahal ödülleri ile adı anılan Kahya Geceye katılım sağlayan ünlüleri ile ses getirdi. Sanat Camiasının Divası Bülent Ersoy başta olmak üzere; Serdar Ortaç, Hande Yener, Müjdat Gezen, Çağla Şikel, Mahmut Tuncer, Yavuz Seçkin, Yılmaz Morgül, Müge Anlı, Oğuzhan Uğur, Sagopa Kajmer gibi bir çok yıldız isim ödüllerle buluştu.

TAC MAHALL GECESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Dada Grup Başkanı Tayfun Kahya bu özel gece için Taçlandırmaya geliyoruz diyerek dikkatleri üzerine çekti. Tac Mahal ödül gecesi için geri sayım başladı. Boğaz’a sıfır mekanda Venue Bosphorus’da gerçekleşek. Bu yıl ilki düzenlenecek gece’nin Ünlü İsimleri merak konusu oldu. Gerçekleşecek olan organizasyonun sunuculuğunda Gökay Kalaycıoğlu ve Ece Gürsel yer alıyor.

SOSYAL TEMASI MERAK KONUSU

Ünlü Organizatör ve yapımcı Tayfun Kahya yapmış olduğu her geceye tema projeleriyle imza attı. Geçen yıl düzenlemiş olduğu Altın Taç’da Kadına Şiddet’e Farkındalık yaratan Kahya bu özel gecesinde ki Sosyal teması merakla bekleniyor.. Magazin dünyasında ses getiren Taç Mahal ödül törenine çok az kaldı herkes yılın en iyi gecesini bekliyor.

GECEDEN KARELER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.