Öne Çıkanlar demagoji banyo oprukçu hüseyin arte

Rüzgar Eymen Sertkaya :  Sosyal Medya Tanıtım Faaliyetlerinin En Etkin Noktası

Sosyal medya danışmanı Rüzgar Eymen Sertkaya, yaptığı çalışmalarla dikkat çekmeye, aynı zamanda faaliyet gösterdiği piyasaya yön vermeye devam ediyor. Yaptığı her işte adından söz ettiren, tanınmış kişi ya da markalara verdiği destekle tanınan Rüzgar Sertkaya, son dönemde sosyal medyada meydana gelen değişimlere yöneldi ve değerlendirdi.

Değişen ihtiyaç ve beklentilerle bağlantılı olarak, kişilerin ve kurumların reklam ve tanıtım faaliyetlerini tam anlamıyla internet ortamlarına entegre ettiği gibi bir gerçek var. Rüzgar Eymen Sertkaya da, geleneksel reklam ve tanıtım faaliyetlerinin yerini modern faaliyetlere bıraktığının farkında. Sosyal medya danışmanı Rüzgar Eymen Sertkaya, çalışma alanında genç yaşına rağmen bir hayli uzmanlaşmış.

Sosyal medya çalışmalarının yeri ve önemi konusunda, ‘Geçmişte reel bir dünya içerisinde büyük reklam ve tanıtım faaliyetleri yürütülüp büyük kazanlar elde edilirken, günümüzde ise, sosyal medya üzerinden çok daha büyük reklam ve tanıtım faaliyetlerinin yürütülüp, çok daha büyük kazançlar elde edildiğine tanık oluyoruz. Üstelik sosyal medyada yürütülen tüm çalışmaların süreç maliyetleri de reel dünyaya göre bir hayli düşük. Kişiler teknoloji çağına dair gelecek senaryolarında farklı bir dünya hayal ediyorlar, ancak ben geleceğin internetle başladığını düşünenlerdenim. Sosyal medyacılar olarak yeni bir dünya ve yeni bir gelecek inşa ediyoruz.’ Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.