Öne Çıkanlar yılanyutankartal emlak rapor tus

MAHİR filminin Oyuncusu Cemre Pelin ATEŞOĞLU ile Özel Röportaj




Merhaba hoş geldiniz nasılsınız, oyunculuk hayatına ilk olarak nasıl başladınız? Bu mesleğe ilginiz ne zamandır var? Biraz paylaşabilir misiniz?

Merhabalar, İyim teşekkürler.. Bundan 7 yıl önce oyunculuk hayatına başladım. Kamera önü oyunculuk eğitimi alıp serüvenime öncelikle küçük roller ile başlayarak adım attım. İlk sinema filmim senaristi ve yönetmeni yine Doğuş Bey’e ait olan Paranoid adlı sinemada rol aldım.



Şimdi Mahir isimli Film nasıl başladı ve içinde bulunmaya nasıl karar verdiniz Senaryoyu ilk okuduğunuzda neler hissettiniz

Yönetmenimiz Doğuş Bey ile Paranoid adlı sinemada uyumumuz sayesinde bana da oynamam için teklif geldi. Bende senaryoyu okuduğumda senaryodan etkilendiğim için kabul ettim.


PEKİ FİLM İÇİN NASIL HAZIRLANIYORSUNUZ OYUNCULUK İÇİN İLHAM ALDIĞINIZ OYUNCULAR VAR MI?

Öncelikle Nefes rolüne bürünmeye çalışıyorum. Hatta arkadaşlarıma ismime Nefes dedittiriyorum ki rolüme daha rahat adapte olayım. Demet Evgar’ı ilham alıyorum. Kendisini çok başarılı buluyorum. İlerde üstüne katarak onun gibi iyi bir oyuncu olmak istiyorum..


MAHİR SİNEMA FİLMİNİN GEREKLİ İLGİ VE ALAKAYI GÖRÜCEĞİNE İNANIYORMUSUNUZ.

Evet büyük ses getireceğine inanıyorum.. Özellikle LGBT ‘ ye ilgi duyan, savunan insanların ilgisini daha çok çekeceğini düşünüyorum..


Mahir Filminin Konusu ve Oyuncuları:

Mahir isimli gencin, cinsel kimliğini keşfetmesi, aile ve toplum baskısı yüzünden yaşadığı zorlukları ve onu intihara sürükleyen hikayesini anlataktacak film. . Mahirin her zaman yanında olan ablasının vefat etmesiyle artık onu babasından koruyan en iyi destekçisini de kaybetmesiyle. Ajansta çalışan ve hayali iyi bir fotoğrafçı olmak olan Mahir, baskıcı ve dindar olan babasından devamlı olarak şiddet’te görmektedir. Maruz kaldığı zorbalıklardan dolayı kapı komşusu ve abisi olarak gördüğü Ercan’a sığınır. Mahirin değişimini kabullenmeyen babası onu dini duyguları sömüren cinci bir hocaya götürür ve orada uğradığı tecavüz sonrasında... Mahir’in üzerinde kalıcı travmalar kalmasına sebep olur. Mahir bu süreçte arkadaşlarının desteklerine rağmen, her ne kadar kendisini toparlamaya çalışsa da mahir ne arkadaşları onun adım adım intihara sürüklenmesine engel olamamıştır. Bir gün Mahir kadın kıyafetleri giyerek sevdiklerine bir mektup bırakıp intihar etmiştir. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan filmin ( LGBT ) dünyasında yaşananları perde üzerine sinemaya ve dijital platforma taşıyacak.

Mahir Filmi Teaser:


Mahir Filmi Oyuncu kadrosunda; Rüzgar Ozan DİKİCİ, Hüseyin ELMALIPINAR,  Şule KAN, Cemre Pelin ATEŞOĞLU,  Emre KARAOĞLU, Avni Cihan DEMİR, Emre KARAOĞLU, Nur ORUÇOĞLU, Doğuş ARSLAN, Furkan YILMAZ gibi başarılı oyuncular Mahir Filminin karakterlerini canlandırmak için yer alacak. Dram türündeki Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Mahir filminin yapım şirketi “ Image Talents ” oldu. Yönetmen koltuğunda aynı zamanda Mahir filmin senaryo yazarı DOĞUŞ ARSLAN olacak.  2021 Eylül ayında yayınlanması planlanan Mahir filmin çekimleri Temmuz 2021’de başlamış olacak.
Mahir Filminin Afişi:


Haber Hazırlık : İlker ŞAHİNBAŞ iko

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.