Öne Çıkanlar https:trinkpara.io KASTAMONUVALİLİĞİ tekirdağ

YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME

YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME
Zemin Kaplama hizmetleri içerisinde önemli bir payı bulunan Yükseltilmiş Döşeme uygulamasının temel amacı hazır bulunan ana zeminin üzerine ikincil bir zemin kaplama alanı oluşturmak ve bu sayede hem su tesisatı, elektrik kabloları ve doğalgaz gibi alt yapı tesisatlarının üzerini kapatarak şık, temiz bir zemin oluşturmak hem de 60*60 karo modüler olarak uygulanması sayesinde alt yapı tesisatlarında meydana gelebilecek olası bir arıza karşısında lokal, bölgesel müdahale imkanı oluşturmaktır.

Yükseltilmiş Zemin kaplama hizmetleri genel anlamda alt, orta ve üst kısım olmak üzere üç bölümden oluşmaktadır. Yükseltilmiş döşeme uygulamalarının alt kısımları folyo ya da galvanize çelik ile üretilmektedirler.
İç orta-dolgu kısımları :
Sunta Özlü Yükseltilmiş Döşeme
Kalsiyum Sülfat Özlü Yükseltilmiş Döşeme ve
Beton Özlü Yükseltilmiş Döşeme
Yükseltilmiş Döşeme Fiyatları bakımından en uygun yükseltilmiş döşeme fiyatına sahip olan tür Sunta Özlü Yükseltilmiş Döşeme iken en yüksek fiyatlı ürün ise Kalsiyum Sülfat Özlüdür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.