Öne Çıkanlar çeşme türkiye fuar midyat ayhan

Yiğit Gülmezoğlu’ndan açıklama

Yiğit Gülmezoğlu’ndan açıklama

CEV Avrupa Altın Ligi’nin hazırlıklarına devam ettiklerini söyleyen A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın başarılı sporcusu Yiğit Gülmezoğlu, "Milli takım olarak ilk sınavımıza cumartesi günü oynayacağımız Danimarka karşılaşması ile çıkacağız. canlı casino siteleri Milli takım sezonuna iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

CEV Avrupa Altın Ligi’nin hazırlıklarını sürdüren A Milli Erkek Voleybol Takımı’nda smaçör Yiğit Gülmezoğlu, kamp sürecini Türkiye Voleybol Federasyonu’nun internet sitesine değerlendirdi.

Milli voleybolcu, “Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu yaz çok yorucu olacak. Avrupa Altın Ligi, Challenger Kupası, Avrupa şampiyonası ve Olimpiyat Elemeleri olmak üzere yoğun bir takvimimiz var. Milli takımımız için de oldukça önemli bir sene. Motive bir şekilde hazırız. Olimpiyat senesi olması bizler için ayrı büyük bir önem taşıyor. Milli takım olarak ilk sınavımıza cumartesi günü oynayacağımız Danimarka karşılaşması ile çıkacağız. Milli takım sezonuna iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.