Öne Çıkanlar çeşme türkiye fuar midyat ayhan

Yeliz Tek bomba gibi geliyor!

Yeliz Tek hayranlarına büyük bir sürpriz hazırlılığı içinde olduğunu açıkladı…

Yeliz Tek ilk single çalışması “Güllerim Soldu” ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapmıştı. Başarılı sanatçı Yeliz Tek bu çalışmasının ardından “Yeni Dünya” adlı maxi single çalışması ve en son olarak da dillere pelesenk olan “Muallim” adlı anonim türküyü farklı bir sound ile ancak özüne hakim bir şekilde seslendirerek müzikseverlerin büyük beğenisini kazanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde bir Tv programına konuk olarak katılan başarılı sanatçı Yeliz Tek “Muallim” adlı çalışmam neredeyse tüm radyolara devamlı olarak Top 50 hatta Top 40’larda yer aldı. Müzik sektöründe devamlı olarak birbirine benzeyen şarkıların tüketilmesinden dolayı sektörde farklı bir şey yapıldığı zaman hemen anında karşılığını buluyor” dedi.

Programda açıklamalarına devam eden Yeliz Tek “Bugüne kadar ne yaptıysam tek başıma ve adeta tırnaklarımla kazıyarak yaptım. Beni severek dinleyen sevgili hayranlarımla adeta bir aile gibi olduk. Çok yakın bir zamanda ünlü bir aranjörle ve sürpriz bir şarkıyla hayranlarımla tekrar birlikte olacağım” diyerek duygularını ifade etti.

Başarılı sanatçının bu açıklaması sonrası müzik otoriteleri Yeliz Tek’ten kendilerini de şaşırtacak bir yeni çalışma beklemeye başladığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.