Öne Çıkanlar oprukçu hüseyin arte koç tuğba

Wifi Şifresi Kırmak İçin Hacker Olmak Gerekir mi?

İleri Derece Hackerlık

Bilgisayarın hayatımıza girmesi ile birlikte bu konuda uzman kişilerde çoğaldı. Bu kişiler arasında beyaz ve siyah hackerlık yapan kişiler de bulunmaktadır. Beyaz hackerlık yapan kişiler genellikle bilgisayar ve internet saldırılarına karşı önlem alırlar. Ya da herhangi bir saldırı halinde bu saldırıya karşı koyarlar. Siyah hackerlar ise bu olumsuz saldırıları yapan insanlardır. Bu tip hackerlar son dönemlerde özellikle wifi şifre kırma konusunda çalışmaktalar. Birçok insanın şifresini öğrenerek başka insanların internetini kullanabilirler. Bu konuda net bir eğitim bulunmasa da beyaz hacker olmak için bilgisayara yönelmek mühendislik ya da programlama öğrenilmesi gerekir. Bir kişinin beyaz hacker olabilmesi için ise son dönemlerde devlet kurslar açmaktadır. Bu kurslar sayesinde insanlar beyaz hacker olabilir.

Wifi Şifresi Kırmak İçin Hacker Olmak Gerekir mi?

Bu soru aslında gençleri genelinin aklında bulunmaktadır. Acaba hacker olursam wifi şifresi kırabilir miyim gibi sorular aslında hackerlık için basit sorular. Android wifi şifre kırma gibi durumlar bu mesleğin en başında öğrenilen basit olaylar arasında yer almaktadır. Ancak bu basit durum bunun doğru olduğunu asla göstermez. Sonuç olarak sizin olmayan bir şeyi izinsiz kullanmak var. İnternette iphone wifi şifre kırma konusunda da birden çok video bulunmaktadır. Ancak bulunan bu videoları hepsi doğru değildir. Birçoğunda bir programa yöneltme o programı indirme teşviği yapılmaktadır. Ancak bunların arasında bilgi verici videolarda bulunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.