Öne Çıkanlar tus çeşe oprukçu hüseyin koç

Uygulaması Kolay Farklı Dekorasyon Önerileri

Evinizdeki sıcaklık ve samimiyet başka hiçbir yerde bulunmaz bir ortamdır. Bu nedenle en çok evimizde rahat hisseder ve orada vakit geçirmek isteriz. Evimizi hoş bir görünüme sokmak da orada bulunduğumuz anları daha keyifli hale getirir. Salonu daha enerjik, sakin ya da hareketli hale getirmek tamamen sizin elinizde. Uygulaması kolay farklı dekorasyon önerileri ile bambaşka bir eve sahip olmak ister misiniz? Üstelik bu uygulamalar pratik olduğu için kolay ve hızlı şekilde uygulanabilir. Yoğun iş temposuna sahip kişilerin yalnızca birkaç saatini ayırarak kolayca elde edebilecekleri dekorasyon önerilerini yazımız içerisinde bulabilirsiniz.

Orta Sehpa ve Masa Yapımı

Eğer orijinal ve farklı bir ev eşyasına sahip olmak istiyorsanız kendi eşyalarınızı yapabilirsiniz. Uygulaması kolay farklı dekorasyon ürünleri olarak yapımı oldukça pratik sehpalar yapılabilir. Özgür bir tasarım gerçekleştirebilir ve kendiniz istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz. Kendi mobilyalarınızı yapmanın bir avantajı olarak istediğiniz model ve rengi kolayca elde edebilirsiniz. Orta sehpa ya da masa almak oldukça maliyetli olabilir. Ancak kişi bu bütçenin çeyreği kadarı ile hem kaliteli hem de güzel eşyalar ortaya çıkarabilecektir.

Eski zamanlarda kullanılan valiz, kapı, lastik, fıçı ya da palet gibi ürünlerden birisine ihtiyacınız olacaktır. Kapınızı önce cilalayabilir ve ardından istediğiniz renge boyayabilirsiniz. Altına kendiniz de tahta yapabilirken, hazır olarak satılan ayakları da temin edebilirsiniz. Bu eşyalar salonunuza farklı bir hava katacak ve hoş duracaktır.

Renk Değişimi

Uygulaması kolay farklı dekorasyon önerileri düşünüyorsunuz ve yeni şeyler üretmeyi planlıyorsunuz. Ancak elinizde olanı değiştirerek farklı ve hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Sandalye, masa, orta sehpa ya da televizyon ünitesi gibi ürünlerinizi evinizde kendiniz kolaylıkla boyayabilirsiniz. Eğer geçici olarak bir eve çıkıyorsanız ve bütçeniz yok ise bu yöntem size göredir. İkinci el olarak eskimiz ürünleri uygun fiyata alabilir ve boyamalar yaparak yeni hale getirebilirsiniz. Bu sayede hem yeni bir görüntü elde edebilir hem de uygun fiyatlı olarak mobilyalarınızı temin edebilirsiniz.

Portatif Duvarlar

Küçük bir eve taşındınız ve çok odası bulunmuyor. Ancak çok odaya ihtiyacınız var ise odanızı kendi imkanlarınızla bölebilirsiniz. Bunun için hazır olarak satılan portatif duvarları kullanabilir ve kendiniz için iki ayrı oda elde edebilirsiniz. Salonu mutfaktan ayırmak için ya da salonun yanına bir oda daha eklemek için bu duvarlar ideal olacaktır. Uygulaması kolay farklı dekorasyon önerileri olarak pratik bir şekilde kullanılabilir. Duvarı koyduğunuz anda oda ikiye bölünecek ve genişliğini arttırdıkça tamamen farklı bir odaya dönüşecektir.

Çıkarılabilir Duvar Kağıtları

Çıkarılabilir duvar kağıtları kiracı olarak yaşayan ve duvarlara zarar vermek istemeyen kişiler tarafından tercih edilebilir. Bu kağıtlar istenilen her yüzeyde kullanılabilir ve yıllar boyunca zarar görmeden kullanılabilir. Üstelik birkaç farklı yer için de kullanıma uygundur ve yapışkanlığını kaybetmez. Bu nedenle bir süre salonda ardından da mutfakta kullanma gibi bir imkânınız vardır. Eğer zor beğenen birisi iseniz kendi beğendiğiniz bir modeli seçebilir ve onu duvar kağıdına dönüştürebilirsiniz. Uygulaması kolay farklı dekorasyon önerileri içerisinde kendinize hitap eden bir duvar yaratabilirsiniz.

Ev Yapımı Halı

Halılar salon içerisindeki en pahalı ürünlerden birisidir ve olmazsa olmazdır. Halı olmadan oldukça eksik bir görüntü oluşur, bu nedenle kişiler halı kullanmayı tercih ederler. Ancak özel olarak satılan kalın iplerle evde halı yapmak mümkündür. İnternette bulunan bazı basit videolar ile kişiler kendi halılarını yapabilirler.

Kaynak : https://azdekorasyon.com/ev-dekorasyon-fikirleri-ve-onerileri/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.