Öne Çıkanlar oprukçu hüseyin arte saç Manisada bulunan en iyi piknik alanları

Ünlüler Neden En Çok Onu Tercih Ediyor ? Recep Güngör Kimdir ?

Ünlüler Neden En Çok Onu Tercih Ediyor ? Recep Güngör Kimdir ?

20.02.1988 yılında Tokat’ın Almus ilçesinde dünyaya gelen Recep Güngör, yaklaşık 18 yıldır saç tasarımcısı olarak kuaför sektöründe yerini almaktadır.

Türkiye’de ünlülerin saç tasarımcısı olarak tanınan Recep Güngör, son yıllarda uyguladığı profesyonel işlemlerle Avrupa ülkelerinde de adından söz ettirmeyi başardı. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Güngör, mikro kaynak saç uygulamasında tüm beğenileri topluyor. Müşterilerin neden en çok Recep Güngör’ü tercih ettiği hakkındaki soruların cevabı uzmanlık alanı olan mikro kaynak saç ve uyguladığı farklı tonlardaki renklendirmeler oluyor. Katıldığı bir kuaför yarışmasında birincilik alan Güngör, şimdilerde İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde müşterilerine sihirli dokunuşlar yapıyor.

Ünlüler neden en çok onu tercih ediyor? sorusunu duyar gibiyiz.. Recep Güngör 18 yıldır uzman kuaför olarak sektörde hizmet veriyor ve aynı zamanda çeşitli workshoplar düzenleyerek kuaför adaylarına tecrübelerini aktarıyor. Birçok ünlü ismin saçlarını emanet ettiği Güngör, uyguladığı trend saç tasarımlarıyla her zaman olumlu sonuçlar alıyor. Mikro kaynak saç uygulaması sanıldığının aksine titiz çalışmalar gerektiren bir kaynak saç uygulamasıdır. Pekçok kadın yanlış yapılan kaynak saç uygulamalarının kurbanı oluyor ve saçlarını maalesef kaybediyorlar. Recep Güngör, son derece titiz çalışmalar ile saçları tahribata uğratmadan profesyonelliğini koruyarak müşterilerine birbirinden uzun ve doğal saçlar garanti ediyor. Ünlü kuaför profesyonel sonuçlar ile müşterilerinin dilinden de düşmüyor  “Birkaç yıldır Avrupa ülkelerinden çok fazla randevu talep eden müşterilerim oluyor. Hem Türkiye’de hem de Avrupa ülkelerinden gelen bu talepler beni ve ekibimi çok mutlu ediyor. Onlara daha iyi hizmet sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.”

Sombe ve ombre saç renklendirme işlemleri, hem yaz hem de kış aylarının vazgeçilmez işlemleridir. Yaz ve kış aylarının trend renklerini salonunda uygulayan Güngör, trendleri her zaman takip ettiğini iddia ediyor. Ünlü kuaför, müşterilerinin işlemlerine başlamadan önce mutlaka saç, yüz analizlerini yaptığını söylüyor ve ekliyor “işlemden önce saçların boyutunu ve rengini inceliyor daha sonra yüz analizini yaparak hangi saç renginin müşterilerime yakışacağını test ediyorum. Soğuk ve sıcak renklerimizi analiz sonucuna göre gerçekleştiriyorum” diyor. Bu adım hem kuaför hem müşteri için oldukça güven verici.. Recep Güngör’ü Bahçelievler’de yer alan salonunda ziyaret edebilir ya da sosyal medya hesaplarından renklendirme ve mikro kaynak saç uygulamalarını inceleyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.