Öne Çıkanlar çeşme türkiye fuar midyat ayhan

Ünlü saç ekim uzmanı Nihat Tüney; Saç dökülmesi olanlara Mezoterapi öneriyor

Ünlü saç ekim uzmanı Nihat Tüney; Saç dökülmesi olanlara Mezoterapi öneriyor

Saç Ekim Uzman Nihat Tüney, saç dökülmesini durdurmak ve saçların daha güçlü çıkmasını sağlayan mezoterapi işlemi, dökülme sorunu yaşayan kişilere en çok tercih edilen ve tavsiye edilen yöntemdir.

Saç mezoterapisi, uzman kişiler tarafından yapılan ameliyatsız kozmetik bir tedavi tekniğidir. Seanslar halinde uygulanan bu tedavi içeriğinde mineraller, vitaminler, kıl köklerini besleyici ve saç çıkışını destekleyici bileşenler barındıran bir maddenin saç derisine enjeksiyonu ile gerçekleştirilir

Uzman Tüney, Saç mezoterapi sayesinde saçların ihtiyaç duyduğu maddeler saça verildiği için saçtaki dökülme ve seyrelme gibi problemler de ortadan kalkmaktadır. Saç mezoterapisi yöntemi haftada bir defa toplamda ise 4 ila 8 seans uygulanmaktadır.

Tüney, Saç mezoterapisi etkisini 4-5 seans sonrasında tam olarak gösterir.  Saç derisinin nemini geri kazanması ile saçlar daha yumuşak ve parlak bir görünüme kavuşmaya başlar.

Saç mezoterapisinin, uygulama teknik ve koşullarında sorun olmadığı sürece ciddi herhangi bir yan etkisi yoktur. Uygulama sonrasında, bölgede enjeksiyon iğnesi nedeniyle kızarıklıklar oluşmaktadır.

Uzman Tüney,eğer siz de saç dökülmesi veya saçlarınızda incelme, zayıflama gibi sorunlarla mücadele ediyorsanız saç mezoterapisi uygulayan uzmanlara danışarak bu işlem hakkında bilgi alabilirsiniz. Saç mezoterapisi için uygun olmanız halinde tedavi planınızı hekiminizle birlikte belirleyerek saç dökülmesi sorununun önüne geçebilir, daha sağlıklı ve canlı görünen saçlara sahip olabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.