Öne Çıkanlar diş ödül kadın oyunculuk model

"Uçak lazım, yangın büyümeden söndürelim"

YANGIN BÖLGESİNDE CANLI YAYIN YAPTI

Marmaris’in Deliklikoy Koyu’ndan yayın yapan Gökbakar, günlerdir alevlerin devam ettiği bölgede gece yaşananları da görüntüledi. Gece saatlerinden alevlerin arttığı bölgeye tekneyle giden oyuncu, ekiplerin ve vatandaşların yangınla mücadelesini aktardı.

“HER YER YANDI, ALLAH’IM BİZİ KURTAR”

Vatandaşları ve görevlilerin “Su ve ayran lazım” çığlıkları karşısında çağrı yapan komedyen, “Buradan çığlıklar attım. Herkese anlatmaya çalıştım. Hiçbir şey yapamıyoruz. ‘Buralar yanacak’ dedim. İnanılmaz bir yangın oldu. İnsanlar ağaçlar kurtulsun diye neler yapıyorlar. Her yer yandı zaten. Allah’ım sen bizi kurtar. Her coşma kozalak fırlatıyor etrafa. Aslan parçaları helal olsun. Böyle yürekli çocuklar böyle vatan evlatları. Yürüye yürüye, söndüre söndüre gidiyor çocuklar o alevlerin içinde” dedi.

YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA KATILDI

Şahan Gökbakar, gün ağarınca da bölgeye acil hava desteğinin gerektiğini söyledi. Yayını kapattıktan sonra da söndürme çalışmalarına yardım edeceğini de aktardı.

KONTROL ALTINA ALDILAR

Sabaha karşı yeniden canlı yayın yapan Gökbakar, ekiplerin müdahalesiyle yangını kontrol altına aldıklarını ancak dumanların çıkmaya devam ettiğini söyledi.

Bölgedeki son durumu paylaşan Gökbakar, şunları söyledi: “Çok güzel hazırlıklarımızı yaptık ve bu saate kadar tehlike ile karşılaşmadık. Deniz suyunu çekerek yangının ineceği her yeri güzelce ıslattık. Hiçbir sıkıntımız yok ancak vadinin arkası tütmeye devam ediyor. Hava desteği istedim ama henüz gelmedi. 4 kişiyiz, üzerimizde kıyafetlerimiz var her şeyimiz on numara. Hazır şekilde bekliyoruz.”

Ünlü komedyen, yaptığı son paylaşımda da şu ifadeleri kullandı: “Bizim vadiden aşağıya salına salına inen bir yangın… Korkulacak bir halde değil…O bize ulaşmadan, onu bitirebileceğimizi düşünüyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.