Öne Çıkanlar çeşme türkiye fuar midyat ayhan

THY Yönetim Kurulu Başkanı istifa ediyor

Aycı, ocak ayının başında Kazakistan’da hükümetin istifasıyla sonuçlanan olaylar nedeniyle mahsur kalmış, bir süre sonra THY kargo uçağıyla İstanbul’a dönüş yapmıştı. Aycı’nın bölgede mahsur kalan 49 THY çalışanı ve diğer şirketlerin personelini arkasında bırakması eleştirilere neden olmuştu.

Gelişmeyle ilgili ilk haberi paylaşan İYİ Parti İBB Meclis üyesi Ali Kıdık, Aycı’nın istifa ettirildiğini, bu istifanın yeterli olmadığını, başka isimlerin de istifa etmesi gerektiğini savundu.

Aycı, 1994 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı döneminde danışmanı oldu, AKP İstanbul İl Başkan yardımcılığı yaptı. 2005 yılından itibaren önce Başak Sigorta, sonra Güneş Sigorta Genel Müdürlüğüne atandı. Erdoğan’ın Pınarhisar Cezaevi'nde kaldığı dönemde yakınındaki isim olduğunu birçok yerde dile getiren Aycı, 2011 yılında ise Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanlığına atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.