Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar izdo

Sutopunda Galatasaray, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübünü farklı geçti

Sutopunda Galatasaray, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübünü farklı geçti

Galatasaray'ın Sutopu Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında İzmir Büyükşehir Belediye'yi Ege Üniversitesi Havuzu'nda yüksek bir skorla mağlup ederek göz doldurdu. Maçta Cim Bom, rakibini 26-3 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti.

Ligde oynadığı sekiz maçın tamamını da kazanarak liderliğini sürdüren takımımız, 9. haftada Kalamış Engin Bora Sutopu Havuzu'nda Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni konuk edecek. Bu güzel havuzda gerçekleşecek olan maç cumartesi günü öğlen saat 15:30'da başlayacak. bahis siteleriGeçtiğimiz haftalarda da üstün performansıyla dikkat çeken Galatasaray Sutopu Takımı, kendi sahasında Heybeliada'yı 21-7 gibi yüksek bir skorla mağlup etmişti. Bu sonuçla ligdeki ilk üç maçımızı da galibiyetle tamamlamıştık. Şimdi ise sıradaki zorlu mücadelemizde Kınalıada ile karşılaşacağız.

Takımımızın başarılı performansı, taraftarlarımızın da beğenisini kazanıyor. Sutopu tutkunlarının heyecanla beklediği her maçta, Galatasaray'ın bu başarılı takımı sahaya çıktığında büyük bir coşku yaşanıyor. Umuyoruz ki bu sezon da takımımız başarılı performansını sürdürerek şampiyonluk kupasını kazanacak.

Galatasaray'ın Sutopu Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında İzmir Büyükşehir Belediye'yi yüksek bir skorla mağlup etti. Ege Üniversitesi Havuzu'nda oynanan maçta Cim Bom, rakibini 26-3 gibi farklı bir skorla yenerek liderliğini sürdürdü. Takımın üstün performansı taraftarların da beğenisini kazandı. Takımın kazandığı her maçta büyük bir coşku yaşanıyor.

Galatasaray Sutopu Takımı, geçtiğimiz haftalarda da üstün bir performans sergilemişti. Heybeliada'yı kendi sahasında 21-7 gibi yüksek bir skorla mağlup eden takımımız, ligdeki ilk üç maçını da galibiyetle tamamlamıştı.

Takımımızın şampiyonluk yolunda ilerlemesi, taraftarlarımızın da umutlarını arttırıyor. Her maçta Galatasaray'ın bu başarılı takımı sahaya çıktığında büyük bir heyecan yaşanıyor. Takımımızın başarısı, taraftarlarımızın coşkusunu arttırıyor.

Formun Üstü

Formun Altı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.