Öne Çıkanlar rapor çanakkale kadın oyunculuk kuaför

Serdar Noorzad: İlkemiz Önce Sağlığımız

Serdar Noorzad: İlkemiz Önce Sağlığımız

Petrokimya sektörünün lider firmalarından Noorzad Şirketler Grubu'nun CEO'su Serdar Noorzad, mesleki hastalıklara savaş açtı. Bu alanda yürüttüğü çalışmalarla takdir toplayan genç iş insanı, “Biz bir aile şirketiyiz ve çalışanlarımız da en değerli sermayemiz. Onların sağlığı birinci önceliğimiz” dedi.

Meslek hastalıklarının çok sık görüldüğü sektörlerden biri de petrokimya. Ölümcül riskler taşıyan birçok hastalık sektör çalışanlarını tehdit ediyor. Petrokimya alanında yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren Noorzad Şirketler Grubu'nun CEO'su Serdar Noorzad, çalışanları için aldığı sağlık önlemleri ve bu alanda yaptığı çalışmalarla adından söz ettiriyor.
BİZ BİR AİLEYİZ
Türkiye'de de faaliyet gösteren Dubai merkezli şirketin 27 yaşındaki yöneticisi Serdar Noorzad, "Noorzad Şirketler Grubu olarak en değerli sermayemiz çalışanlarımız. Biz bir aile şirketiyiz. Çalışanlarımızı da iş ortaklarımızı da ailemizin bir parçası olarak görüyor, onlara sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sunmaya gayret ediyoruz" diyor.
EK ÖNLEMLER ŞART
Meslek hastalıklarının önüne geçebilmek için çalışmalar yürüten Serdar Noorzad, bu anlamda sektöre öncülük ediyor ve takdir topluyor. Sektörde kan hastalıkları, mesane kanseri, cilt ve solunum hastalıkları gibi birçok rahatsızlığın görüldüğünü belirten Serdar Noorzad, zorunlu uygulamalar dışında ek önlemler de almanın hayati önem taşıdığını söylüyor.
MESLEKİ HASTALIKLAR CİDDİ BİR KONU
Serdar Noorzad, "Mesleki hastalıklar bizim sektörün önemli bir sorunu. Üzerinde dikkatle durulması gerekiyor. Şirket politikamız gereği bu konuda çalışmalar yürütüyoruz. Riskleri belirleyip düzenli olarak çalışanlarımızı bilgilendirme eğitimleri, iş sağlığı ve güvenliği toplantıları düzenliyoruz. Zorunlu uygulamalar harici ek önlemler de alarak faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Çünkü şirket olarak önceliğimiz de sermayemiz de insan" diye konuşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.