Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar türkiye

Şemsiye Modelleri

Şemsiye Modelleri

Şemsiye ürünü günümüzde yağmurdan korunmak amaçlı kullanılsa da asıl çıkış amacı güneşten korumaktır. Şems Arapça kökenli bir kelime olup güneş anlamına gelmektedir.

Yine de ilk amacına uygun olarak kullanıldığı yerler de vardır. Bazı kimseler hâlâ güneşten korunmak amacıyla kullanmaktadır.

Şemsiye Kullanım Alanları

Özellikle plaj alanlarında şemsiye sıkça kullanılmaktadır. Güneş yanıklarından korunmak amacıyla ve denizin keyfini rahatlıkla çıkarabilmek için bir plaj şemsiyesinin altına sığınırız.

Piknik alanlarında da pikniğimizin tadı kaçmasın diye altına sığınabileceğimiz bir gölgelik oldun isteriz. Bunu da geniş bir şemsiye ile rahatlıkla sağlayabiliriz.

Kendinize en uygun olan ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek nitelikte olan şemsiyeleri keşfetmek için Buradan Aldim sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Şemsiye modelleri arasında çocuk şemsiye modelleri de mevcuttur. Çocuklara uygun ebatları olan bu şemsiyeler çocukları yağmurdan ve güneşten korumaktadır.

Çocuklara uygun şemsiyelerin ebatı küçüktür ve kol kısmı çocukların tutabileceği kadar küçük üretilmektedir. Hafif malzemeden yapılan şemsiyeler çocuklara ağırlık vermeyecek şekilde tasarlanmıştır.

Ayrıca çocukların son dönemde en sevdiği çizgi, animasyon karakterlerle süslenmektedir.

Şemsiye modelleri de kız ve erkek çocuklara hitap edecek şekilde farklı desen ve renklerde üretilmektedir.

Şemsiye Alırken Dikkat Edilecekler

Her üründe olduğu gibi şemsiye alırken de dikkat etmemiz gereken birkaç husus vardır.

  • Şemsiyenin hangi malzemeden yapıldığına dikkat edilmelidir. Şu geçirmez ve güneş ışınlarından etkilenmez yapıda ve sağlam üretilmesi gerekir.
  • Şemsiyenin içindeki tellerin sayısına ve sağlamlığına dikkat etmek gerekir.
  • Daha sonra rengine, desenize dikkat edilir.

Ticari kaygı yaşayan her firma ve oteller toptan şemsiye alımı yapmaktadır. Özellikle otellerin beach kısmı için birçok sayıda şemsiye gerekli oluyor. Toptan alışverişe ihtiyaç duyabilecek yerlerden birisi büyük otellerdir.

Bunun dışında toplu olarak satın alınan şemsiye modelleri turistik yerlerde satılabilir. Bireysel olarak satın alınacak şemsiye modelleri de mevcuttur. Toplu şemsiye alımlarını hediye ya da hayır işleri için de yapılabilir.

  • Şemsiyeler kullanım alanları, şekli, ebatı, deseni, içeriği açısından güzel düşünülüp icat edilen bir üründür. Bu şemsiyelerin birbirinden farkı ise şunlardır;
  • Plaj şemsiyesi
  • Yağmur ya da güneşten koruyan günlük şemsiye
  • Piknik şemsiyesi
  • Market onu gölgelik şemsiye gibi çeşitleri vardır.

Dilediğiniz renk ve şekilde şemsiyeyi Buradan Aldim sitesinden bulabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.