Öne Çıkanlar atatürk banyo oprukçu hüseyin tekin

Sedat Peker gazeteciyi tehdit ettiğini kabul etti

Gazeteci Çakır, 31 Mart seçimleri öncesinde AKP Ünye Belediye Başkan adayının son 20 dakikada değiştiğini ve şimdiki Başkan Hüseyin Tavlı’nın aday yapılmasını eleştiren haberler yaptıklarını söyledi.

Ünye’de yerel bir gazete sahibi olduğunu belirten Çakır, “Ortada hiç ismi yoktu. Son 20 dakikada bir aday çıktı. Hüseyin Tavlı diye. Tavlı’nın 20 dakikada aday yapılmasını şaibeli olarak nitelendirip haberler yaptık. Arkasındaki gücü sorduk. Eleştirmeye başladık. Araştırmalar yaparak yayınlar yaptık. Tepkiler almaya başladık. İlk önce yakın eş dostla haberin kaldırılması istendi. Başarılı olamayınca da Sedat Peker’in bizi araması noktasına geldik” dedi.

“BAKANLIKTAN RİCA ETTİLER”

AKP’nin şu anki Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı hakkında yaptıkları bir haberden dolayı Sedat Peker’in kendisini aradığını ileri süren Çakır, “Sedat Peker, Hüseyin Tavlı ile ilgili bir haber için aradı. Bizden haberin kaldırılmasını istedi. Neden diye sorduk. Önce yok dedik. Sonra ısrarla rica etti. Haberi neden kaldıracağız, ‘Sizin Ünye ile ne gibi bir alakanız var?’ diye sorduk. Bize, ‘Bakanlıktan dostlarımız aradı. Bizzat rica etti. Ben de senden rica ediyorum’ dedi. Bakanlıktan kimin aradığını sorduk cevap vermedi ama İçişleri Bakanlığını kastettiğini sanıyorum. Hangi bakanlık diye söylemedi sadece ‘seni aşar’ diye cevap verdi” ifadelerini kullandı. Çakır, Sedat Peker’in isteği üzerine haberi kaldırdığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.