Öne Çıkanlar oprukçu hüseyin arte koç tuğba

Seçimler 11 Haziran Tarihinde Yapılacak

Seçimler 11 Haziran Tarihinde Yapılacak

Galatasaray Başkan yardımcısı Remzi Sanver çok önemli bir paylaşımda bulundu. Seçimlerin 11 Haziran tarihinde yapılacağını ifade eden Sanver suskunluğunu da bu şekilde bozdu. Yapılacak olan seçimlerin iptal edilmeyeceğini vurgulayan Sanver herhangi bir riskin olmadığını belirtiyor. Alınan bu kararla birlikte seçimler 11 Haziran da yapılacak. Sanver alınan bu kararın mart ayında yapılan seçimlerin sonuçları ile bir ilgisinin olmadığını ifade ediyor.

Yönetim Kurulu Karara Vardı

Yönetim Kurulu yeni bir konuda kesin bir karara vardı. Başkan yardımcısı Remzi Sanver yönetim olarak yeni bir değişikliğe ihtiyaçları olduğunu vurguladı. Seçimlerin ise 11 Haziran tarihinde yapılacağı konusunda karar aldıklarını açıklayan Sanver herhangi bir engelin kalmadığını da sözlerine ekledi. Alınan bu son dakika kararın ise başta Galatasaray olmak üzere yönetime ve tüzüğe de uygun olduğu belirtiliyor. Bu karar neticesi ile birlikte ise seçimlerin 11 Haziranda yapılacağı kesinleşmiş oldu. 

bonusdayı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.