Öne Çıkanlar atatürk oprukçu tekin nurhayat volkan Salihli 16 Ağustos 2022 güncel altın kuru

Samsun Günlük Kiralık Daire

Samsun Günlük Kiralık Daire


Samsun ilinde bulunan günlük kiralık dairelerin hizmetini siz değerli müşterilerimiz için vermeye devam etmekteyiz. Samsunun merkezi yerlerinde bulunan ve kolay bir şekilde ulaşım sağlayabileceğiniz günlük kiralık dairelerimizi sizler için hizmete açtık.

Son derece konforlu ve evinizin sıcaklığını aratmayacak şekilde dizaynlarını gerçekleştirdik. Kullanıcıların istedikleri zaman bir çok malzemeye ulaşabilecekleri günlük kiralık daire size konforlu bir tatil imkanı sunuyor. 

Samsun günlük kiralık ev fotoğrafları, Konumu ve günlük kiralık ev fiyatları için tıklayın  Samsun günlük kiralık daire

Ev Konforunda Samsun Günlük Kiralık Daire

Günlük kiralık daire denilince akla ilk gelen otellerle aralarındaki konaklama farkı. Otellere nazaran günlük kiralık evlerimizde hazır yemek sistemi bulunmamaktadır. Burada yemek işini müşterimiz kendileri halletmek zorunda kalmaları. Ancak bunun avantajları da mümkün.

Günlük kiralık ev ilanları, fotoğrafları, fiyatları ve Atakum günlük kiralık ev için tıklayın günlük kiralık daire

Otel gibi işletmelerde bazen istediğiniz yemekler çıkmayabiliyor ve ya çoğu müşteri hijyenik şartlardan dolayı otellerde yemek yemeği tercih etmiyor. İşte bu tarz durumlarda günlük kiralık daireler müşterinin istediği zaman istediği yemeği pişireceği bir mutfak imkanı sunuyor. 

Samsun Günlük Kiralık Evlerde Fiyatlandırma Nasıl Oluyor? 

Günlük kiralık evler çeşitli sebeplerden dolayı otellere nazaran daha düşük ücretlerde bulunabilmekte. Otel konforu sunan samsun günlük kiralık daire çeşitlerimiz her bütçeye hitap eden tarzda. Samsun günlük kiralık daire çeşitleri 1+1, 2+1 ve ya 1+0 gibi müşterinin istediği büyüklükte tutabileceği kiralık evlerdir. Tabi ki bu noktada ücretler de tutacağınız evin büyüklüğüne göre farklılık göstermekte.

2+1 gibi geniş çaplı evlerde konaklayacak kişi sayısı fazla da olabiliyor. Buna göre ücretlerimiz de artış göstermekte. Bütün bunlarla birlikte samsun günlük daire fiyatlandırmasında bir diğer kıstas ise kalacağınız günün hafta sonu mu yoksa hafta içi mi olacağıdır. Yine hafta sonu ücretlerimiz hafta içi ücretlerine göre bir miktar daha fazla olacaktır.

Bununla birlikte bazı özel günlerde örneğin yeni yıl gibi günlerde fiyatlarımız artan talepten dolayı bir miktar yükseliş gösterebilir. Samsun günlük daire yine de her bütçeye hitap edecek tarzdadır. Fiyat hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak adına bizimle doğrudan jollyhome.com.tr adlı adresten iletişim kurarak veya ofisimizi ziyaret edip yüz yüze olacak şekilde detaylı bilgi alabilirsiniz.
 
Samsun Günlük Kiralık Evlerde Ne Gibi Hizmetler Mevcut

Çoğu günlük kiralık evlerde temel teşkil edecek araç ve gereçler vardır. Bunlar ısınma araçları, sıcak su, mutfak araç ve gereçleri, TV ve internet bağlantısı gibi hizmetler mevcuttur. Aynı zamanda günlük kiralık evlerde konaklarken ekstra yastık, yorgan ve ya nevresim takımı getirmenize gerek yoktur. Bunların hepsi işletmemizde mevcuttur. 

Samsun Günlük Kiralık Evler Ne Kadar Süre İçin Kiralanabilir? 

Aslında bu konu tamamen müşterinin isteğine bağlıdır. Müsait olma durumuna bakıldığında ve erken rezervasyon işlemleri gerçekleştirildiğinde müşteriler istedikleri süre boyunca bu evlerde konaklama imkanına sahipler. Burada önemli olan husus evlerin müsait olma durumudur ancak önceden konuşulması halinde bu işlem de kolay bir şekilde tamamlanabilir. 

Samsun Günlük ev ilanları, fotoğrafları, fiyatları ve Atakum günlük kiralık ev için tıklayın  Samsun günlük daire

Günlük kiralık evler bilinenin aksine sadece günlük olarak kiralanmaz. İsterseniz haftalık isterseniz aylık kiralamalarda yapabilirsiniz. Bu tamamen müşteriye sunduğumuz bir seçenektir. Bazı durumlarda ise daha kısa süreli konaklamalar yapabilirsiniz. Örneğin sade sabahtan akşam saatlerine kadar saatlik kiralamalar da yapılabilir. Kiraladığınız süreye göre ücrette değişik olması da mümkündür. Uzun süreli kiralamalar takdir edersiniz ki kısa süreli kiralamalara oranla bir tık daha yüksek ücrete denk gelmektedir. 

Günlük kiralık evler müşterilerimizin her türlü ihtiyacına yönelik tasarlamış olduğumuz dairelerdir. Müşterilerimiz herhangi bir istekleri ve ya şikayetleri için bizimle jollyhome.com.tr adresinde iletişime geçebilirler. Müşteri memnuniyetine öncelik veren bir işletme olduğumuzdan dolayı müşterilerimizin konaklamalarından keyif almaları bizler için de oldukça önem arz etmekte.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.