Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar TrinkPara

Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek; Neden ev almalıyız? Ev almak için kriterlerimiz neler olmalıdır? Ve Nereden ev almalıyız? Sorularına samimi cevaplar verdi.

İçinde bulunduğumuz bir yapı olan evin halkımız gözünde neleri ifade ettiğine yönelik açıklamalarda bulunan Gürlek samimi açıklamalar yaptı;

Ev bizim için çok şey ifade etmektedir. Evimiz akşam olduğun da ailemiz ile buluşma noktamızdır. Ailemizi koruyacağımız bir kale, soğuktan muhafaza edecek sıcak bir yuvadır. Ev bizim için kendini güvende hissetmek, aileni koruyabilmektir. Evin senin mahremin, huzurun, üzüntün, sevincindir.

Neden ev almalıyız sorusuna gelince, insan hatıraları ile yaşamak ister. Kirada oturduğunuz ev içinde olduğunuz müddetçe sizindir. Lakin hep bir kısıtlama ile karşılaşırsınız. Ve o evden bir gün mutlaka çıkmak zorunda kalacaksınız. Biz sizin evinizin olmasını istiyoruz. İçinde uzun yıllar oturabileceğiniz, hatıralarınız ile yaşlanacağınız, huzurlu bir yaşam alanınızın olmasını istiyoruz.  

Neden ev almalıyız sorusunu içtenlikle cevaplayan Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan GÜRLEK ev alırken nelere dikkat etmeliyiz sorunu da aynı içtenlikle cevapladı.

Atalarımızın çok güzel bir sözü vardır. Ev alma komşu al derler. İlk önce alacağınız evin bütçenize göre en nezih bir yerde olmasına dikkat etmelisiniz. İnsanların birbirine saygı duyduğu, komşuluk hakkına riayet ettiği semt ve mahallelerden başlamalısınız. Çünkü ev alıyorsunuz, artık kiracı değilsiniz. Huzursuz bir ortamda huzur bulamazsınız ve eskisi gibi taşınmanız kolay olmayacaktır. Ev alırken dikkat edilmesi gereken en önemli konu, aslında hep var olan ancak uzun süre olmadığında insanların aklına gelmeyen deprem gerçeğidir. Alacağınız evin deprem bölgesi haritasına bakılarak alınmasını, uzman kurumlarca denetlenip denetlenmediğinin araştırılıp bunun raporlarına bakılmasını, binanın dere bölgesinde olup olmadığının kontrollerinin yapılmasını tavsiye ediyoruz.

Yaşamsal yönden Kritik olan bu tavsiyelerde bulunan GÜRLEK, alacağınız evin yatırım aracı olarak da değerlendirilebileceğini şu sözleri ile ifade etti;

Aldığımız yada alacağımız evin konumu devamlı gelişen yada gelişmekte olan bir bölgede olmasına dikkat etmeliyiz. Halkımız da takip ediyor ise onların da gördüğü gibi bazı bölgelerde gayrimenkullerde devamlı olarak artış gözlenmektedir. Bazı bölgelerde de bizim öngördüğümüz, ileride çok değerleneceğine inandığımız gayrimenkulleri siz değerli müşterilerimize tavsiye etmekteyiz.   

 Sorularımıza içten ve samimi cevap veren Gürlek son olarak ‘ Profesyonel ve uzman kadromuz ile her zaman Devletimizin yanında, Halkımızın Hizmetindeyiz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.