Öne Çıkanlar çeşme türkiye fuar midyat ayhan

Piezo Tekniği ile Burun Estetiği

Piezo Tekniği ile Burun Estetiği

Burun konumu nedeniyle yüz ifadelerimizi en çok etkileyen organlardan biridir. Burun şeklinin "ideal" özelliklere sahip olmaması, nefes alma gibi temel işlevlere sahip olmasının yanı sıra, burun estetiğini dünyada en yaygın kullanılan kozmetik işlemlerin ilki haline getirmektedir.

Ancak istisnai durumlar dışında burun estetiğinin sadece kozmetik amaçlı yapıldığı fikri gerçeği yansıtmamaktadır. Tüm rinoplasti işlemlerinde sağlıklı nefes almayı sağlamak ve doğal görünümlü bir burun oluşturmak için tasarlanmıştır.

Piezo Nedir?

Burun kemiklerinin ultrasonik titreşimler oluşturan ve doku seçici işlevleri olan küçük bir testere ile kesilip törpülenmesini içeren estetik burun ameliyatı "Piezo Rinoplasti" olarak adlandırılır.

Gelişen teknoloji ve hastaların artık rinoplasti konusunda daha bilinçli olması piezo cerrahi rinoplasti taleplerini de artırmıştır.
Aslında
piezo operasyonu da dahil olmak üzere kozmetik rinoplastide kullanılan teknikler için "en iyi", "en başarılı" veya "altın standart" tanımı, rinoplastide kullanılan tüm tekniklerin hastanın ihtiyaçlarına, burnuna ve özelliklerine göre belirlendiği gerçeğini yansıtmamaktadır. cilt yapısı.
Piezocerrahi hem açık hem de kapalı rinoplasti cerrahi İstanbul ilk tercihtir. Buradan hareketle ultrasonik titreşimlerle çalışan mikro testere kafasının rinoplastide kullanılan cerrahi aletlerden sadece biri olduğu sonucuna varılabilir.

Piezo Cerrahisinin Avantajları Nelerdir?

Sadece kemik gibi sert dokulara duyarlı olan Piezocerrahi, seçilmiş hastalara uygulandığında çok başarılı sonuçlar verir;

Titreşim şiddeti kemik yoğunluğuna göre ayarlanabildiği için kemik çok hassas bir şekilde kesilip şekillendirilebilir. Bu nedenle piezoelektrik teknolojisi, ince kemikli hastalar için yüksek güvenlik ve başarı oranları sunar.
Kemiği çevreleyen damar, doku, kıkırdak, sinir veya kaslara herhangi bir müdahale yapılmadığı için ameliyat sonrası dönemde hasta konforu artar.
Nazal septum daha hassas çalışabilir ve yumuşak doku zarar görmediği için hastanın iyileşme süreci kısalır.
Tedavi edilecek alan açık olduğu için cerrah bölgeyi daha rahat görebilir ve güvenli bir cerrahi alan oluşturulabilir. Böylece morarma ve kanama gibi şikayetler en aza indirilir.
Burunda küçük ve büyük yapısal değişiklikler yapılabilir.

Kimler Ultrasonik Burun Estetiği Olabilir?

Piezo ameliyatı, burnunun şeklinden memnun olmayan, burun şekli bozukluklarının yanı sıra burun tıkanıklığı sorunu yaşayan, genel sağlık durumu ameliyata uygun olmayan hastalara uygundur.

Burun estetiğinde kullanılan teknik ne olursa olsun kemik gelişimi yapılmalıdır. Biz cerrahlar, hastanın burun yapısı, cilt yapısı ve ameliyat sırasında yapılacak işlemleri göz önünde bulundurarak piezocerrahi kararları veriyoruz. Ayrıca deneyimlerimize dayanarak hasta tercihlerini de dikkate alıyoruz.

"Rinoplasti talebi ile bana ulaşan tüm hastalarla detaylı görüşmeler yapıyorum. Bu süreçte hastanın beklenti, ihtiyaç ve tercihlerini dikkate alıyorum. Açık ve kapalı rinoplasti ve piezo tekniği konusunda tecrübem olduğu için ameliyat deneyimim olduğu için yapabilirim. Hastalarım için en iyi ve en rahat sonuç için en iyi tekniği belirle."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.