Öne Çıkanlar Fresh Park CHATGPT üzüm bayraklı yıldırım

PERİYODİK PEST KONTROL VE İLAÇLAMA HİZMETİ


GRL PEST KONTROL; her türlü ticari alanların, prestij noktalarının ve konutların var olan çevre zararlılarıyla mücadelelerinde ve olası zararlıları engelleyici önlemleri alma konularında hizmet vermektedir. Kapsamlı ve farklı hizmet anlayışıyla aklınıza gelebilecek her türlü zararlıya karşı tüm potansiyel risklerinizi analiz ederek koruyucu hizmetler sağlamaktadır.

Önceliği müşteri memnuniyeti olan şirketimizin asıl hedefi, var olan sorunları çözüp uzun soluklu bir birlikteliğin temellerini atarak NO PEST ortamlar sağlamaktır.

Koşulsuz bir müşteri memnuniyeti sağlamak için hizmet satmak değil firmalara ilgili bilgiler sağlayıp doğru yönlendirmek ana hedeflerimizin başında gelmektedir.

Faaliyetlerimiz, üst düzey uluslararası standartlarda, T.C. Sağlık Bakanlığı düzenlemelerine uygun olarak her türlü üçüncü kişilerin denetimine açık olarak sürdürülmektedir.

PERİYODİK PEST KONTROL VE İLAÇLAMA HİZMETİ

Öncelikle var olan probleminiz tespit edilir. Ardından probleminizin niteliğine göre yıllık bir çalışma planı hazırlanır. Yıl boyunca her ay işletmeniz ziyaret edilir ve var olan probleminiz çözülür; kemirgen, yürüyen ya da uçan zararlılarla ilgili olası yuvalanmaları önlemek adına uygulamalar yapılır. Her ziyarette muhtemel riskleri tespit edip önceden sizlere bildirerek sorunun kesin çözümü adına ortaklaşa çalışmalar yapılır.

Her ay yapılan işlemler raporlama yapılarak web sitemizin size özel sayfasından görüntülenebilir. Bu sayede işletmenizde yapılan işlemlerin takibini kolayca yapabilir, çalışma planında belirtilen dönemlerde sunulacak hizmetler ve işletmeniz hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca yılda bir kez ücretsiz düzenlenecek Pest Kontrol Eğitim programları sayesinde işletmenizdeki tüm personellerin daha bilinçli olması sağlanır.

http://grlpest.com/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.