Öne Çıkanlar çeşme fuar ayhan benzin ve motorin 2023 güncel fiyatları Salihli 24 Temmuz 2022 dolar euro kuru

Ofis Çalışma Masaları

Ofis Çalışma Masaları

Turkuaz Mobilya üretimini yaptığı çalışma masalarını, ofis ortamında ihtiyaç duyulan özelliklere uygun olarak tasarlıyor. Performans ve verim sağlayan modelleri, kullanışlı ve ergonomik seçeneklerden oluşuyor. Bürotime İstanbul ürün yelpazesinde yer alan çalışma masaları kaliteli, konforlu ve inovatif stil ve estetikle oluşturuluyor. Her alana uygun model seçenekleri, modüler seçeneklerle yaratıcı çözümler sunuyor. Dinamik, teknolojik ve akıcı çizgilerden oluşan tasarımları, geleceğin ofislerinin yaratılmasında önemli rol alıyor. Ofis ortamında ferah, kullanışlı renk ve stilleriyle, prestij ve konfor oluşturuyor. Kurumsal imajı destekleyen modeller, kaliteli ve ekonomik çözüm sağlıyor.

Çalışma Masası Model Seçenekleri

Turkuaz Mobilya ürün grupları içinde yer alan Bistodern toplantı masası, kullanan kişiyi özel ve farklı hissettirecek estetik detaylardan oluşuyor. Ayak kısmını oluşturan şık ve zarif formu, statik ve güvenli duruş özellikleri, denge ve dinamizm sağlıyor. Statiği oluşturan ağırlık noktaları tasarım ve mühendisliğin ustalıklarını sergiliyor. Geniş, rahat, şık ve statik özelliğiyle çalışanlara güvenli ortam sağlıyor. Metalik ve ahşap renk seçenekleri, ihtiyaç duyulan tercihler için geniş alternatifler sunuyor.

Metal, ahşap ve derinin mükemmel uyumuyla tasarlanan Maki Yönetici masası geniş özelliklerden oluşuyor. Akıcı çizgileri, modern ve çağdaş detayları, ince zevki yansıtıyor. Deri sümeni, zarif metal ayakları, teknolojik çözümleri ideal çalışma alanını oluşturuyor. Düzen ve verim sağlayan tasarımında yer alan elektrik sistemini düzenleyen detayları, kablo karışıklığına engel olurken dinamik alan yaratıyor.

Ahşap şıklığı yalın çizgilerle tamamlayan Theo yönetici masası, vitrini, dolapları ve etajeriyle bütünlük oluşturuyor. Elektronik kartla kilitlenebilen çekmece kişiselleştirilebilir özellik sağlıyor. Bürotime Kocaeli ürün yelpazesinin, şık yönetici masasının ana modüle entegre camlı bölümü, özel kullanım alanı sunuyor. Kişilere çalışma ortamıyla sıcak bağ kurulmasını sağlayan estetik detaylarıyla, görsel şıklığı destekliyor.

Modüler parçaları, modern depolama birimleri ve prestijli tasarım özellikleriyle Era yönetici masası, kişiselleştirilebilir özellikler sunuyor. Fonksiyonel tasarımında geometrik ve sade çizgileri öne çıkan Cross toplantı masası, modern renkleriyle veri paylaşımını destekleyen çözümler sunuyor. Düz ve U şekilde dizayn edilebilen Levels toplantı masası, deri, metal ve ahşap detaylarıyla doğal denge oluşturuyor. Açık ofisler için ideal çözüm oluşturan Puzzle High dinamik, hareketli ve hızlı paylaşımları destekliyor.

Çalışma Masası Özellikleri

Ofislerde çalışma düzenini destekleyen masaların ergonomik, rahat, şık ve kaliteli olması gerekiyor. Turkuaz Mobilya her ürün grubunda olduğu gibi çalışma masalarında da kaliteyi, fiyat dengesini ve estetik çizgiyi en iyi şekilde yansıtıyor. İdeal çalışma masasını en iyi şartları sağlayacak özelliklerle tasarlıyor. Öne çıkan özellikler:

  • Çalışma alanlarına uygun ölçülerde üretim yapılıyor.
  • Masa ölçüleri uluslararası ergonomik standartlara uygun olarak tasarlanıyor.
  • Kişilerin rahat ve konforlu ortamda verimini, huzurunu artıracak detaylardan oluşturuluyor.
  • Kişiselleştirilebilen küçük detaylar ofisle bağ kurulmasını destekliyor.
  • Tasarımlarında kişilere ve ofis ortamına düzen sağlayacak özellikler bulunuyor.
  • Yenilikçi tasarım özellikleri ofis ortamına prestij kazandırıyor.

Çalışma Masası Fiyatları

Turkuaz Mobilya 2003 yılından beri ofis mobilyası üretimini, global pazar ihtiyaçlarını karşılayacak kalitede gerçekleştiriyor. Doğaya ve kaynaklara duyarlı üretim anlayışını verimli kullanım çözümleriyle sağlıyor. Toplam kaliteyi ekip çalışmasıyla gerçekleştiriyor. Çalışma masası gruplarında kurum prestiji sağlayan kaliteyi, en uygun ve ekonomik fiyatlarla oluşturarak tüketiciye sunuyor. Üretimde en iyi kalitedeki malzemeler seçilerek uzun vadede dayanıklı ve ekonomik çözüm sağlanıyor.

Çalışma ofislerinde oda ve ortak alanlara, geniş, ferah veya dar, küçük ortamlara en uygun modeller ürün gamında yer alıyor. Geniş üretim seçeneklerinde ahşap, metal ve deri malzemeler, tasarım çizgileriyle mükemmel uyumlu özellik sağlıyor. Ofis mobilyası ihtiyaçları Bürotime üretim gruplarıyla karşılanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.