Öne Çıkanlar oprukçu hüseyin arte saç Manisada bulunan en iyi piknik alanları

MEXC Global Logosu Yenilendi - Orman Yeşilinden-Okyanus Mavisine

MEXC Global Logosu Yenilendi - Orman Yeşilinden-Okyanus Mavisine

Kullanıcılarımıza Teşekkür Ederiz - MEXC'nin Rengini "Okyanus Mavisi" Olarak Değiştirmesinin Altında Yatan Anlam

ESKİ MEXC GLOBAL LOGOSU

YENİ “Okyanus Mavisi” MEXC GLOBAL LOGOSU

TANITIM VİDEOSU:

https://twitter.com/MEXC_TR/status/1593472799212941312

MEXC, 2022 Eylül ayı itibariyle küresel kullanıcı sayısının 10 milyonu aştığını duyurmaktan mutluluk duyar! Bu dönüm noktasıyla size yeni bir başarıyı ve yeni bir başlangıcı simgeleyen bir marka renk geçişini sunmaktayız – Eski “Orman Yeşili” rengimiz şimdi zarif “Okyanus Mavisi” renk paletiyle takdim edilecek.

Bu yılın Haziran ayında, yeni marka rengimiz “Okyanus Mavisi”ni test ederken MEXC Kore pazarımızda pilot uygulama yaptık ve geri bildirimler topladık. “Okyanus Mavisi”, Koreli kullanıcılarımız tarafından oldukça iyi karşılandı, aynı zamanda yeni bir topluluk oluşturduk. Daha sonra, diğer ülke ve bölgelerde birbiri ardına araştırma ve geliştirme çalışmaları yaptık. Kullanıcılarımızın büyük çoğunluğundan aldığımız olumlu geri bildirimlere yanıt olarak, bugün 18 Kasım’da web sitesi arayüzünün marka rengini resmi olarak “Okyanus Mavisi” olarak güncellemeye karar verdik.

MEXC olarak bu yola ilk çıktığımızda, markayı temsil edecek ana renk olarak “Orman Yeşili”ni benimsemiştik. Ekibimizin canlılık dolu olacağını ve bu tonla bir bütünlük duygusu hissedeceğini hayal etmiştik. 4 yıllık geliştirme sürecinde olgunlaştık, istikrarlı bir şekilde mükemmelliğe yaklaştık ve size hizmet vermenin sorumluluğunu sürdürdük. “Okyanus Mavisi”, MEXC’nin marka kimliğinin daha gerçek bir göstergesi olacaktır. Soğukkanlı ve profesyoneliz, açık görüşlü ve kapsayıcıyız, güçlü ve yenilikçiyiz – Her kullanıcımızı, bizi daha iyi anlamaya ve MEXC’nin sunduğu hazineleri keşfetmeye davet ediyoruz!

MEXC, güvenlik denetimleri, risk kontrol mekanizmaları ve sermaye güvenliği açısından piyasada rakipsizdir. Ekibimiz ve kullanıcılarımız 170’den fazla ülke ve bölgede faaliyet göstermektedir. Kripto dünyasında dünya lideri olarak, Web3 ana sektörlerinin önde gelen varlıklarını sizin adınıza keşfediyoruz.

Lütfen yeni marka rengi değişikliğimizin tadını çıkarın ve emin ellerde olduğunuzu bilerek rahatlıkla işlemlerinizi yapmaya devam edin.

Bizi sosyal medyada takip edin

Telegram: t.me/MEXCTurkey

Twitter: https://twitter.com/MEXC_TR

Instagram: https://www.instagram.com/mexc_turkiye/

Yeni kullanıcıysanız Yeni Kullanıcı Rehberimize göz atarak alım satım konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yüksek getirilerden faydalanmak için aşağıdaki linke tıklayarak davetiye oluşturabilir ve arkadaşlarınızı MEXC’e davet edebilirsiniz.

MEXC’de Ticaretin Tadına Varın

​​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.