Öne Çıkanlar atatürk oprukçu tekin nurhayat volkan Salihli 16 Ağustos 2022 güncel altın kuru

Mahmut Çöloğlu Müziğe El Attı!

Mahmut Çöloğlu Müziğe El Attı!

Genç yaşına rağmen, yaptığı işlerle adını duyuran ve alanındaki başarıları ile yetinmeyerek her daim farklı sektörlere el atan Mahmut Çöloğlu, yaratıcı kişiliğini artık müzikte de gösteriyor!

Çankaya Üniversitesi İç mimarlık bölümünden mezun olduktan sonra, birçok farklı sektörde atılım yapan genç iş adamı, başarılarıyla adından sıklıkla bahsettiriyor. GymRank spor salonunun kurucu ortaklarından olan ve Çöloğlu Yapı Marketler Şirketi’nin marka danışmanlığını yapan iş adamı, e-ticaret alanında da faaliyet gösteriyor. Buldukca.com ile girişimci kişiliğini, e-ticaret alanında da gösteren Ankaralı iş adamı, trendlere ve teknolojiye olan hakimiyetini online sektöre yansıtıyor.

Çöloğlu’ndan Yurt Dışı Atılımları

İç mimarlık eğitimi alan ve alanında etkileyici işlere imza atan Mahmut Çöloğlu, Ankara’da başladığı hayatına dair atılımları, Amerika’nın Chicago eyaletinde sürdürmeyi hedefliyor. Yapı market ticareti alanındaki başarısını yurt dışına da taşıyarak, dünyada da tanınmayı hedefliyor. Başarı grafiği her daim büyük hayallerin peşinden, azimle ve çalışkanlık ile yükselen iş adamının sırlarından biri de zekâsı ve yaratıcılığı. İç mimaride özgünlük sağlayabilmek için hayal gücü ve yaratıcılık şart. Bu kişilik özelliklerine sahip olan Çöloğlu, risk almayı seven kariyer planı sayesinde yatırımlarını hızlı bir ivmeyle büyütüyor.

Her daim azmi, zekâsı ve yaratıcılığı ile öne çıkan ve elini attığı yere bereket getiren Çöloğlu, hayırsever kişiliği ile de çevresinde oldukça iyi tanınıyor. Zorda kalan insanlara el uzatması sayesinde başarılarını ve kazancını iyi yerlerde değerlendiren, akıllı yatırımlar yapan Çöloğlu’nun işleri her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Küçük yaşından beri aile şirketlerine görev alarak çekirdekten yetişen ve mimari konusundaki başarısını online atılımlar ile güçlendiren Çöloğlu, yaratıcı zekasını ve yeteneğini farklı kulvarlarda da konuşturuyor.

Hobilerini Yaratıcı İşlere Dönüştürüyor

Emlak, yapı market, mimari, e-ticaret ve spor alanlarında farklı işlere imza atan ve her daim vizyonu sayesinde başarılı olan genç mimarın yeni atılımı ise müzikle ilgili. Hisleri, yaşayan formlara dönüştürmek olarak gördüğü müziğe, uzun süredir hazırlığında olduğu iki başarılı ve özgün single ile giriş yapıyor.

Uzun yıllardan beri hobi olarak ilgilendiği müzikteki yeteneğini ve bir mimarın yaratıcı hayal gücünü bir araya getirerek, sevenlerini yenilikçi bir tavırla karşılıyor. İki single parçası ile dinleyenlere; maddenin kapılarını aralıyor ve çok boyutlu formları ritimlere yansıtarak, hayalde yaşatıyor. “Dom Luis” ve “Big Make’s Chicago” isimi iki parçayla, mimarinin ritmik düzeninin notalar aracılığı ile nasıl işlenebileceğini bizlere gösteriyor. Merak edenler için parçalar, Spotify ve Apple Music gibi dünyaca ünlü platformlarda bulunuyor.

Müziğe her daim yatkın ve meraklı olan Çöloğlu, yüksek hayal gücü, başarılı müzik kulağı ve kişisel eğilimi sayesinde etki alanını genişletiyor. Müziğe bir hayat tarzı olarak bakan Çöloğlu, başarılı iş adamı kimliği ile sanatçı yönünü bir araya getiriyor. Ahenk içerisinde dans eden, renk ve formlarıyla birbirine uyum sağlayan mimari öğeler gibi, nota ve ezgiler de kusursuz bir düzende akıyor.

Çiçeği Burnunda Müzisyenin İlhamı

Big Make’s Chicago ismiyle ile hazırlık aşamasında olduğu ve hayatında önemli bir yere koyduğu Chicago Yapı Marketi’ne gönderme yapıyor olabilir mi? Yapım aşaması tamamlanıp, hizmet vermeye başladığı andan itibaren; insanların alışveriş yaparken zevkli müzikler dinlemesi için, kendi ezgilerini kullanma ihtimali de ufukta görünüyor. Farklı olmayı, kendine ait bir şeyler yapmayı seven ve üretkenliği ile öne çıkan Çöloğlu; başkasının şarkılarını kullanmak yerine, işletmelerinde kendi ruhunu yansıtan parçalara yer vermeyi seçebilir.

Dom Luis parçasında, Eyfel Kulesi’nin mimarı Paris Gustave Eiffel tarafından Porto’da tasarlanan ve parça ile aynı adı taşıyan köprüye atıf yapmış olabilir mi? Gezmeyi ve yeni yerler görmeyi seven genç mimar, aynı zamanda bir gezgin! Başarılı iş adamı kişiliğinin altında yatan, yaratıcı sanatçı hislerinin temellendiği noktalardan biri de gezmeye ve görmeye olan merakı. Etkilendiği mimari eserlerden yola çıkarak, eğitimini ve müzik başarısını bir araya getirdiği eserleri dinlerken, esin kaynaklarını da düşünmek, şarkıları yaşamanızı ve onu anlamanızı sağlayacak gibi duruyor!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.