Öne Çıkanlar Fresh Park CHATGPT üzüm bayraklı yıldırım

Loie İstanbul Kış Aylarına Damga Vuracak

Loie İstanbul Kış Aylarına Damga Vuracak

Loie İstanbul pandemi dönemiyle birlikte yaşadığı çıkışı devam ettiriyor. Özellikle de online satışlarda yaşanan başarı hem ülke içinde hem de yurt dışında satışların çok daha hızlı bir şekilde ilerlemesine neden oldu. Loie İstanbul markaya özel tasarımlar ile birçok kesime hitap ediyor. Yeni tasarımları ve modaya farklı bakış açısı getiren üretimleri sayesinde her yaş grubunun ilgisini çekmeyi başarıyor.

Kış Aylarında Loie İstanbul Şov Yapacak

Loie İstanbul’un bu denli başarılı olmasındaki ana neden trendleri çok iyi şekilde yakalaması oldu. Marka gerek kendisine has tasarımları, gerekse de kullanıcıların önerileri ile harika ürünleri piyasaya sürdü. Pandemi dönemi ile birlikte online satışlarda rekor seviyeler geldi.
Loie İstanbul özellikle de trend ayakkabı modelleri ile ilgi çekmeyi sürdürüyor. Tüm modellerde kış aylarına özel olarak harika tasarımlar var. Moda rüzgarı nostalji temalı ayakkabılar ile kış aylarına girmeye hazırlanan Loie İstanbul, bu alanda son derece başarılı. Türkiye’nin her noktasına online satışlar yapan ve bunu son derece hızlı şekilde gerçekleştiren marka kurulduğu günden bu yana hizmet çizgisini her geçen gün yukarıya çekiyor. Loie İstanbul ekibi modanın trendlerini ve insanların ihtiyaçlarını çok iyi analiz ederek buna göre tasarımlar belirliyor. Hem kullanışlı hem de şık ürünleri piyasaya süren marka kış aylarında da yine satışlarını katlayacak gibi.

Sonbahar’da Loie İstanbul Rüzgarını Herkes Hissedecek

Tasarımcı Pınar Yılmaz’ın kurucu olduğu Loie İstanbul büyümeye devam ediyor. 2023 yılına damga vuracak çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Loie İstanbul her zaman ‘rahatlık’ misyonu ile çalışmalarına devam ediyor. Pınar Yılmaz da son dönemde yaptığı açıklamalar ile yeni sezona çok sıkı çalıştıklarını ve imza işlere adım attıklarını ifade etmişti.

Loie İstanbul Online Satışta Bir Numara

Loie İstanbul özellikle pandemi döneminde doğru teknikler geliştirerek satışlarını katlamayı başarmıştı. Loie İstanbul, üretimleri ile birlikte sadece Türkiye’de değil, dünya çapında bir marka olmayı başardı. Farklı tarzda üretimleri ile de moda dünyasına yer veriyor.
Loie İstanbul 2023 yılına da dolu dolu hazırlanıyor. Sonbahar öncesinde hazırlıkların tamamı bitti ve özellikle de çizmeler 2023 modasını belirleyecek. Hem retro hem de tekno esintileri ile üretilen çizmeler tam anlamıyla Loie İstanbul’un ruhunu yansıtıyor.

Loie İstanbul Sonhabar’da Loie İstanbul Rüzgarı Esecek

Loie İstanbul Sonbahara özel olarak hazırlanıyor. Tamamen markaya has üretimler ile hem Türkiye’de hem de yurt dışında satışlar başlıyor. Yeni nesil ve çok daha modern tasarımları moda dünyası ile buluşturacak. Loie İstanbul farklı trendleri Türkiye’ye getiren marka ve bu alanda müşterilerini fazlasıyla memnun ediyor. Türkiye’de son dönemin parlayan yıldızlarından olan Loie İstanbul giderek büyüyor. Ülkemize gelen son moda tasarımların tamamı bu markadan çıkıyor. Pandemi döneminde artan online satışlar ile Loie İstanbul her geçen gün daha fazla ülkeye markayı tanıtıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.