Öne Çıkanlar çeşme türkiye fuar midyat ayhan

Kurumsal Kartvizit Nasıl Olmalı

Kurumsal Kartvizit Nasıl Olmalı

Kartvizit, günümüzde tüm işyerleri için oldukça önemli olan gerek kurumsal olarak gerekse de bireysel olarak kullanılan kısa ve öz reklam bilgilerini ve iletişim bilgilerini içeren en yaygın iletişim araçlarındandır. Günümüzde tüm şirketler, firmalar ve kişiler bireysel ve kurumsal olarak özgün tasarlanmış kartvizitler kullanarak çevresindeki kişilere ulaşma yolunu tercih ederler. Dijibiz internet sitesinin imkanlarıyla online tasarım olarak çok daha kolay ve şık tasarlanabilen kartvizitlerde varsa logo, yetkili kişinin adı ve soyadı, iletişim bilgileri ve sloganı yer alır. Bu özellikleri sayesinde kartvizitler, mevcut tanıdıklarınız ve müşterilerinizin yanı sıra yeni kişilere de kolayca ulaşabilmeniz açısından büyük önem taşımaktadır.

Online Kartvizit Tasarımı Nasıl Yapılır?

Kartvizit tasarımı, mevcut ve potansiyel müşterilerinize sizinle ilgili ilk izlenimi veren çok önemli bir unsurdur. Kartvizitler tasarlanırken dikkat edilmesi gereken kartvizitler ve içerisindeki konum bilgileri sizi yansıttığı için büyük önem taşımaktadır. Kartvizitinize bakanlar sizin güvenilirliğiniz, kurumsallığınız, ciddiyetiniz ve farklılığınızla ilgili bir karar verecektir. Bu nedenle baskı işlemi öncesi tasarımda özel olarak dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır.

Günümüzde çoğunlukla online olarak tasarlanan kartvizit tasarımı için etkili hizmetler sunan Dijibiz, kendin tasarla uygulaması ile herkese özgün tasarımların ve tasarımcı olmanın yollarını gösteriyor. Kısa sürede kolay ve etkili tasarımlar yapabilmenizi sağlayan Dijibiz ile yaptığınız tasarıları dilerseniz baskıya alabilir dilerseniz de JPEG, PNG ya da Gif gibi farklı formatlarla kayıt yapabilir ve sosyal ağlarınızda da paylaşabilirsiniz.

Kurumsal Kartvizit tasarımı

Kurumların kurumsal kimliğini ortaya çıkartacak olan özgün ve modern kartvizit tasarımları da Dijibiz ile üstün grafik tasarım uygulamalarıyla yapılabiliyor. Kartvizitinizin tasarımı basit ve anlaşılır bir şekilde hazırlanmalı, kart üzerindeki metin ve iletişim bilgileri kolay okunabilir olmalıdır. Kartvizitte bulunması gereken bilgiler çoğunlukla yetkili kişinin ya da kurumun adı, soyadı, unvanı, varsa logo ve sloganı, iletişim bilgileridir. Günümüzde kartvizit tasarımları yapılırken sosyal medya adresleri de ihmal edilmiyor.

Sektöre göre değişmekle birlikte, kartvizit tasarımlarına fotoğrafınızı kartınıza koyabilirsiniz, bu nedenle daha sonra hatırlamanız sizin için çok önemli olacaktır. Pek çok ülkede yaygın olarak kullanılmasa da ürün ve hizmetlerinizin bulunduğu siteye veya kişisel bilgilerinize hızlı bir şekilde ulaşmak için tasarımınıza QR kod ekleyebilirsiniz. Kartvizitlerde fazla yazı ve renklerden kaçınmalısınız. Kartvizitinize mümkün olduğunca az yazı eklemeli ve aşırı renk kullanımından kaçınmalısınız. Üstün hizmetleri ile dikkat çeken ve tasarım kolaylığı ile dileyen herkese tasarımcı olma fırsatı veren Dijibiz’e hemen üye olarak kendi özgün tasarımlarınızı yapabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.