Öne Çıkanlar saç ekimi batı nil virüsü MANİSA AİGAİ ŞEHZADE

Konferans Koltuğu Üretiminde Türkiye Lideri

Konferans Koltuğu Üretiminde Türkiye Lideri

Konferans koltuğu; sinema salonları, toplantı salonları, tiyatro salonları ve okullarda kullanılan, rahat ve kullanımı basit katlanabilir koltuk modelleridir. Konferans koltuğu modelleri deri ve kumaş olarak üretilebilmekte, zemin yüksekliği ise müşteri talebine göre hazırlanmaktadır.

Türkiye’nin önce gelen üreticileri arasında yer alan Konferans koltuğu firmamız gerek yurt içi, gerekse yurt dışında önemli müşterilere sahiptir. Garantili üretim modelini benimseyen ve üretimden teslimata kadar her aşamada yanınızda yer alan firmamız, uygun fiyat ile kaliteyi sizlerle buluşturuyor.

Okul ve tiyatro salonunda kullanılacak olan konferans koltukları tek renk ve deri döşemeli olmalıdır. Bunun nedeni dinleyici ve izleyiciyi sahneye odaklamaya yardım etmek ve dinleyicilerin rahat etmesini sağlamaktır. Ucuz konferans koltuğu seçmek kaliteden ödün vermek değildir. Konferans salonu koltuğu fiyatları kalitenin yanı sıra üretim hacmine göre de değişiklik göstermektedir.

Uzun süreli kullanım ve yıpranma payı değerlendirilerek koltuk üretimi yapan firmamız, konferans koltuğu üreticisi denildiğinde aklınıza gelebilecek firmalar arasında yer almaktadır. Uzun ömürlü ve dayanıklı olmasının yanı sıra temizlenmesi ve lekelere karşı duruşu da üretim sürecimizdeki kriterler arasında yer almaktadır.

Konferans koltuğu tamiri ve konferans koltukları yedek parçaları da tüm müşterilerimize özel olarak sunulmaktadır. Gerekli konferans koltuğu yedek parçalarını imalatçı firmamızdan temin edebilir, koltukların estetik duruşunu sık sık değiştirebilirsiniz.

Özellikle konferans salonu ve okullarda kullanılacak olan konferans koltuğu modellerinde ortopedik ve ergonomik özelliklerin yanı sıra estetik ve katlanabilir olması öne çıkan özellikler arasındadır. Sağlam ve rahat modellerin tercih edildiği tiyatro salonu koltukları ise az yer kaplaması ve oval çizgileri ile kullanıcı karşısına çıkmaktadır.

Seminer salonu koltuğu ya da konferans koltuğu sandalyesi olarak üretilen tüm modellerimizle ilgili https://www.xn--konferanskoltuu-ddc.com.tr/ internet sitemizden veya 0530 310 74 70 numaralı telefon üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.