Öne Çıkanlar rapor Manisa Büyükşehir Belediye Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Salihlide çeyrek altın ne kadar ermenistan

KLEİNSTEİN GAMES KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE METAVERSE SUNUMU YAPTI

KLEİNSTEİN GAMES KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE METAVERSE SUNUMU YAPTI

Kleinstein Games kurucusu Musa Çavuş eşliğinde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a Metaverse sunumu yapıldı. İlk kez metaverse toplantısı düzenleyen Konya Belediye Başkanı Altay, Konya’nın geleceğine değer katacak yatırımları belediye yöneticileri ile değerlendirdi.. Altay, Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla belediyecilik hizmetlerinin her alanında teknolojinin sağladığı imkanlardan en yüksek düzeyde faydalanmaya devam edeceklerini açıkladı.

Kleinstein Games sadece metaverse sunumlarıyla kalmayıp, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne eğitici oyunlar yaptığı biliniyor. Son projesi olan Konya Büyüksehir Belediyesi isteği üzerine, ilkokul 4. sınıf öğrencilerine öğretici trafik oyunu yaptı. Oculus Quest 2 marketlerinde oyunlarını sundular. Devam etmekte olan birçok oyun projesi ile Metaverse’de öğretmeye devam edecek olan Kleinstein Games yeni projelere hazırlanıyor.

https://kleinstein.games/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.