Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar TrinkPara

Kılıçdaroğlu bir dokundu, bin ah işitti

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Bulvarı üzerinde Bulunan esnafları ziyaret ederek, dertlerini dinledi.

“BU İKTİDAR YÜZÜNDEN HER YERDE TORPİL İSTİYORLAR”

Esnaf ziyareti sırasında Kılıçdaroğlu’nun yanına gelen bir kadın Amerika’da eğitim aldığını ancak iş bulamadığını belirterek, “Bu iktidar yüzünden her yerde torpil istiyorlar. Bana ne olur yardım eder misiniz? İşletme fakültesini bitirdim. Şimdi üçüncü üniversitemi okuyorum Turizm ve Otel İşlemeciliğini okuyorum. Ne otellerde iş bulabiliyorum ne devlette iş bulabiliyorum. Torpilim varsa gel diyorlar.” diyerek dert yandı.

“GELECEĞİMİZ İÇİN DAHA İYİ ŞARTLAR İSTİYORUZ”

Esnaf ziyaretlerine devam eden Kılıçdaroğlu’nu yolda durduran bir genç ise “Size bir şey sormak istiyorum. Bu Türk gençlerinin çoğunluğunun, ben ve arkadaşlarım da dahil olmak üzere yurt dışına gitmek istiyor sürekli. Bu konu bizleri de üzüyor ama geleceğimiz için daha iyi şartlar istiyoruz. Bu durumlar değişecek mi?” diye sordu.

“GENÇLERLE İLGİLİ AÇIKLAMALARIM OLACAK”

Kıllıçdaroğlu, gençlere vereceği müjdeyi hatırlatarak, “Değişecek, sizler geleceğinizi dışarıda değil Türkiye'de bulacaksınız. Siz iş bulamayınca biraz umutsuzluk çıkıyor. Umutsuzluk derinleşince ‘Artık ben Türkiye'yi terk edeyim, yurt dışına gideyim çalışayım gibi bir düşünce oluşuyor'. Ama seçimlerden sonra inşallah tablo çok değişir. Değiştikten sonra yeni istihdam alanları, yeni çalışmalar ve gençlerle ilgili projeler hayata geçirilir. Önümüzdeki günlerde gençlerle ilgili bazı açıklamalarım olacak. Gençler Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli. Asla umutsuzluğa kapılmayın. Türkiye’yi alıp ileriye taşıyacak olan sizlersiniz” cevabını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.