Öne Çıkanlar izdo fuar midyat hüseyin saç

KENDİNİ SAVUNMAK İSTEYEN BAYANLARA KİCK BOKS !

2021 yılına girsekte kadına şiddette yine 1 numarayız. Gönül ister ki böyle şeyler olmasın ama maalesef ki oluyor. Kadınlarımızında kendini korumayı öğrenmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sokakta en etkili olacak Savunma sanatı ise Kick Boks’tur. Yumruk ve tekmelerden oluşan bu savunma sanatı sokakta ki herhangi bir tehlikede sizlerin en büyük dostu olacaktır hanımlar. Kendi spor salonlarımda Kadınların daha üstüne düşerek eğitim veriyoruz. Herkesin kendini savunma ihtiyacı meydana gelebiliyor ancak bu devirde kadınlarımızın kendini savunma ihtiyaçları daha fazla oluyor bu nedenle bir hareketi tam öğrenene kadar belirli bir sertliğe ulaşana kadar kadın sporcularımıza daha sert bir tavırla antrenman yaptırıyoruz. Kick Boks spordan öte aynı zamanda artık hayatta kalma aktivitesi diyebiliriz. Kick Boks’un ayrıca hem bedene hem de ruha bir çok faydası daha var

Bunlar nelerdir ;

Kick boks stres atmanıza yardımcı olur.

Kick Boks vücudunuzu forma girmesini sağlar.

Kick Boks antrenmanlarında atılan yumruk tekmeler normal hayatta daha sakin bir ruh hali sağlar.

Kick Boks cardiovasküler bir spor olduğu için kalbe de çok iyi gelmektedir.

Kick Boks özgüveni arttıran en iyi spor dallarından birisidir.

Kick Boks acı eşiğinizi yükselten en iyi sporlardan birisidir.

Kick Boks motorsal ve koordinatif becerilerinizi geliştirmenizi sağlar.

Kick Boks Kemikleri sertleştiren vücuda direnç sağlamanızı sağlar.

Ve daha bir çok faydası olan Kick Boks’u özellikle hanımlar olmak üzere herkese tavsiye ediyorum. Ancak bu kadar faydası çok olan bir sporun hem etinden hem suyundan faydalanmak için nelere dikkat etmelisiniz ? Bir spor salonuna yazılmadan önce mutlaka dikkat etmeniz gereken şeyler neler?

Öncelikler yazılmak istediğiniz spor salonu resmi Gençlik spor bakanlığına bağlı bir kulüp mü ? bunu iyi araştırmalısınız piyasada yetkisi olmasada salon işleten bir çok sahtekar mevcut. Daha sonra eğitim alacağınız antrenör Kick Boks Federasyonu’nun resmi vizeli 2. Kademe antrenörü mü ? Eğer değilse sizlere eğitim verme yetkisi ve yeterliliği yok demektir. Bu tarz sahtekar kişiler genelde kendilerini dünya şampiyonu falan olarak tanıtırlar. O yüzden lütfen dikkatli olalım kanmayalım. Daha sonra antrenman yapacağınız alan yeterli mi gerekli malzemeler var mı vs bunlara dikkat etmeniz. Bu üç önemli şey dışında dikkat etmeniz gereken pek fazla bir şey yok. Mahmut Hoca’nın dediği gibi okul sadece 4 tarafı duvarla çevrili taş parçası değildir. Eğitmenler iyi olduğu sürece çok ilerleme kathedersiniz. Çağımızın sporu olan Kick Boks size her anlamda artı katacaktır. Geç kalmadan kick boks a başlayın …                                                                                                                                                                                                                       

SEZER ÇALLI KİMDİR?

25.03.1997 Ankara Doğumlu Profesyonel sporcu ve Antrenör, Dokuz Eylül Üniversitesi spor bilimleri fakültesinde öğrenimini sürdürmekte. Kick Boks Taekwondo Muay Thai ve Atletizm antrenörü. Sporun olmadığı küçük bir ilçeye (İzmir Selçuk) ailesiyle taşınınca spordan mahrum kaldı. Daha sonra antrenörlük belgelerini alıp sporun olmadığı bu küçük ilçeye sporu getirdi. Sezer Fight Club adlı spor kulübünü açtı. Sezer Fight Club’ın aynı zamanda başkanıdır. 3 yılda sayısız başarıya , şampiyonluklara imza atan sporcular yetiştirdi ve yetiştirmeye devam ediyor. 2019 yılında İzmir Selçuk’un ilk milli sporcuları olan Zarife Katlav ve Naz Yünden’in antrenörüdür. Ayrıca Türkiyenin spor salonu olan en genç ilk antrenörü olmuştur. Bu yüzden lakabı Young Master ( Genç Üstad) dır. Şimdi Torbalı ilçesine ikinci kulübünü açmıştır. Aynı zamanda youtube üzerinde dövüş sanatları üzerine içerik üretmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.