Salihli Haber – Salihlihaber.net

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kaş ekim fiyatları

Kaş ekim fiyatları

admin admin -
7 0

Son yıllarda kadınların yüz güzelliğine dikkat ettikleri noktalardan biri de kaşlardır. Kaşlara hacim verme, daha kalın ya da ince yapma gibi istekleri sayesinde kadınların kaşlarına yoğun rağbet göstermeleriyle beraber günümüzde sürekli kaşlarıyla ilgili aldıkları kararlar neticesinde kaş küsme sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirler. Kaş küsmesi, kadınların düzenli olarak aldırdıkları kaşların bir süre sonra daha seyrek çıkması, seyrelmesi gibi sorunların bütünüdür.

Bu konuda kaşlar, genç zamanlardaki gibi kalın ve hacimli olmayan kaşların tekrardan genç zamanlardaki gibi olması için bazı uygulamalar bulunur. Daha da zayıflamış olan kaşlarla ilgili olarak kaş ekim hizmetlerinden faydalanmak gerekebilir. Saç ekimi olduğu gibi kaş ekim fiyat noktasında da yoğunluk ve kalınlığına göre istediğiniz gibi uygulamalardan geçebilir, en iyi şekilde siz de kaş ekimi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Yüz güzelliğinizi ön plana çıkartan kaş konusunda birçok tasarım, ekim hizmetleri bulunur. Eski hacmine kavuşması için yaptırmak isteyeceğiniz bu kaçlarla ilgili ekim noktasında FUE saç ekimi mantığı gibi bir işlem gerçekleştirerek, lokal anestezi altında tüm işlemler ortalama 4-5 saatlik bir operasyon süreci içerisinde tamamlanır. Günümüzde ense bölgesinden alınan kıl kökleri kullanılarak kaş ekimi yapılır. Aynı şekilde saç ekimi de ense kökünden alınan kıllarla yapılmaktadır.

Eğer kaş gibi benzer şekilde saç ekimi de yaptırmak istiyorsanız bu konuda saç ekim fiyat için önce kel veya seyrek olan bölgeleri göstermeniz, buna göre doğru bir fiyat çalışmasını almanız önemlidir. Aksi durumda ne yazık kesin bir bilgi vermek ya da kesin bir fiyat çalışması sunmak çoğu zaman doğru olmayacaktır.

Sakal Ekim Ne Kadar Sürüyor?

Sakal ve bıyığın moda olduğu günümüzde, kadınların ihtiyaç duyduğu kaşlar kadar erkeklerin de ihtiyaç duyduğu şey sakallar oluyor. Son birkaç yıldan bu yana oldukça makul tutarlarda ihtiyaca uygun şekilde sakal, bıyık ve faul ekimi yapılması mümkün olmaktadır. Hele ki köse olan erkeklerde bu uygulama var mıdır? Evet vardır demek mümkündür.

Sakallarla ilgili sorun yaşayan erkekler, sakal ekim fiyat teklifi alarak siz de sakallarınızın makul bir seviyeye gelmesini sağlayın. Bu sayede sakallarınız, sizin en iyi makyajınız olurken bu konuda da en iyi desteği ve hizmeti görebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir