Öne Çıkanlar atatürk oprukçu hüseyin tekin nurhayat volkan

İNSTAGRAM’DA BÜYÜYOR!

Genç  yetenek faaliyetlerine ve çalışmalarına İnstagram’da ve tiktokta  _yagmurparlak  kullanıcı adıyla günden güne kitlesini artırıyor…

Genç İnfluencer Yağmur ;

Aslen samsunluyum. Ama istanbulda doğdum. 24 yaşındayım 2.kitabımı yazdım. Bu benim için büyük gurur.  Yerimde durmayı boş kalmayı sevmiyorum bu yüzden de, her mecrada her işte biraz varım. Yakında yeni işlerde deneyeceğim.

◊Biraz konuşalım peki…  Örnek aldığınız fenomenler veya yazarlar var mı?

-Var tabi ki benim zamanıma uygun olan, benim zamanıma yaşantıma uygun olarak. Yerinde olmak istediğim çok insan var duygu özaslan, danla biliç. İkisinide çok başarılı buluyorum. Yazar olaraksa tarzıma uygun olduğundan Miraç Çağrı, Arda Erel, Caner Yaman.

◊ Modellik çekimlerinizi çok başarılı buluyoruz. Zor mu peki model olmak? Bu kadar işi yapmak?

-Zor ama imkansız değil. Yoğun çalışmayı seviyorum. Yerimde duramamak bana iyi geliyor. Çünkü; aktiflik güzel şey kalıcılık bırakmak mesela. İyi işler yapmak. Küçüklükten beri fotoğraf çekilmeyi severim annem alıştırmıştı. Hala da çok seviyorum. Yazar olmak, dans etmek, model olmak, fenomen olmak hiç biri zor değil hepsini aynı anda yapmak bu da hiç zor değil.

◊ Zor bir yapınız mı var? Çekimlerde ve özel hayatınızda nasıl birisiniz?

-Zor biriyim baya zor bir kadınım. Kurallarım var inatçıyım. Dediğim dedik. İstediğim olmazsa çok nazlanırım. Ama istediğimi alana kadar uğraşırım zaman önemli değiş bekler, sabreder yaparım. Ama çekimlerde oldukça eğlenceliyim dans ederek çalışırım hep. İnsanları güldürmek pozitif olmak hoşuma gidiyor. Hep söylerim, gülümsemek önemli…

◊ Tanınmaya başladıktan sonra hayatınızda neler değişti? Kötü yorumlar etkiliyor mu?

-Hiçbir şey değişmedi. Aşırı tanındığımı düşünmüyorum hala. Kötü yorumlara gelince etkilenmiyorum. Onlar hep var insanlar susmaz. Ailede, akrabalarda bile var mutlaka yaptığınızı sevmeyen sizden mutlu olmayan birileri… Tanınmışlıkla alakası yok kötü yorumların. İnsan olarak kötüye doğuştan alışığız maalesef.

◊ Size para desem... Ne dersiniz?

-Para önemli değil, demesin kimse. Herkes bunu için uğraşıyor. Şu an ki şartlarda şart.

◊ İlk kazandığınız parayla ne yaptığınızı hatırlıyor musunuz?

- Ben orta okuldan beri çalışıyorum sanırım kendim yemişimdir.

◊ Peki yatırım yapmak istiyor musunuz? Yaptınız mı?

-İstiyorum ama henüz yapmadım.

◊ Evlilik?

-Çok uzak, ileriye dönük planlarım arasında bile yok.

◊ Peki iş haricinde nasıl bir hayatınız var?

-Dans ediyorum, film izliyorum, video montajı yapıyorum. İş dışında pek vaktim yok olduğunda bile işli ilgili… Çekim için kıyafet alayım, çekimler için kuaföre gideyim ..

◊ Son olarak.. Sizi ne mutlu eder?

-Saygı… Saygının olmadığı hiçbir yerde mutlu değilim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.