Öne Çıkanlar atatürk oprukçu Salihli 16 Ağustos 2022 güncel altın kuru Salihli 16 Ağustos 2023 akaryakıt fiyatları Mersin Ticaret ve Sanayi Odası

ingilizce öğrenirken çalışma iznine sahip olabileceğiniz ve aynı zamanda çalışabileceğiniz program

ingilizce öğrenirken çalışma iznine sahip olabileceğiniz ve aynı zamanda çalışabileceğiniz program Work and Study Dubai olarak adlandırılmaktadır. Dubai de yaşayan
yerel halkın %90 ‘nı İngilizceyi ileri düzeyde konuşabilmektedirler. Ülkede çok sayıda Anadili İngilizce olan yabancıların yaşaması sebebiyle İngilizce dili dubaide ikinci dil olarak kabul görmektedir.

Dubai Work and Study 2021 senesinde Dubai Anayasasındaki değişiklik ile yabancı öğrencilere çalışma izni verilmektedir.Dubai’de en az 12 hafta ve üzeri İngilizce dil eğitimi almak için kayıt olan öğrencilere haftada 20 saat yarızamanlı olarak çalışma izni verilmektedir.Dubai Emirliği’nde çalışanlar için en düşük saatlik ücret 18-20 $ arasındadır. Dubaide çalışarak kazancınız yaptığınız işe göre değişkenlik göstermektedir. Bundan dolayı Dubai Work and Study programı yabancı öğrenciler tarafından en sık tercih edilen programlardan biridir. Dubai çalışma izinli öğrenci vizesi almak İngilizce konuşulan diğer ülkelere kıyasla oldukça kolaydır ve ortalama 3 hafta sürmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.