Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar TrinkPara

Havuz Robotu Nedir?

Havuz Robotu Nedir?

Havuz robotu, havuzların dibinde kalmış kalıntılarını temizlemede ve yosunlanmış duvarların temizliğinde kullanılır. İleri düzeydeki teknolojiler ile donanımlı bir havuz ekipmanıdır. Profesyonel, kaliteli temizlik hizmeti sunan havuz robotları, çok fonksiyonludur. Zaman ayarı yapılabildiği gibi havuz ebatlarına göre de marka ve model değişikliği gösteren işlevi oldukça yüksek cihazlardır. Bu markalardan birkaçından biri Zodiac havuz robotu olmaktadır.

Diğer havuz robotu da Dolphin havuz robotu olarak bilinir. Havuz robotu hem halka açık hem de kişisel havuzlarda kullanılabilir. İnsan gücünden en düşük seviyede yararlanılan bir temizlik sürecidir. Çalışma durumlarına göre ve amaçlarına göre farklı gruplara ayrılan havuz temizleme robotları, ihtiyaç duyulduğu takdirde satın alınmaktadır.

Havuz Temizleme Robotunun İşlevi Nedir?

Manuel şekilde havuz temizliği yapıldığında hem süre uzar hem de israf daha yüksek biçimde olur. Havuz temizleme robotları ile özellikle büyük olan havuzlarda temizlik süresi neredeyse yarı yarıya inmiş olur. Aynı zamanda su ve havuz temizleme malzemelerinin kullanılma oranı azalır, tasarruf edilir ve havuz robotlarıyla birlikte temizlik kontrol altına alınarak daha kolay şekilde takip edilebilmektedir. Havuz robotları, havuz temizliğinde ve havuz bakımında fazlası ile tercih edilen temizlik cihazlarının başlıcasıdır.

Havuz robotları geniş fırçala özellikleri sayesinde havuzların her alanını derinlemesine temizler. Özellikle havuzların köşe kısımlarında oluşan ve tabanında oluşan yosunları, mikropları, bakterileri ve kirlerin tamamına hücum ederek bu sorunu ortadan kaldırır. Maliyet açısından oldukça tasarruflu olan havuz robotu aynı zamanda, zamandan da tasarruf sağlar. Bu sebepten dolayı havuz robotları oldukça kullanışlıdır ve hijyen şartlarının gerektirdiği şekilde istenen temizliği yerine getirir.

Havuz Temizleme Robotunun İşlevleri

Havuz temizleme robotu şu şekilde çalışır;

  • Havuzun zemininde birikmiş en küçük pas, kir ve toz parçalarını derinlemesine temizleyip daha sonrasında filtre haznesine toplar.
  • Otomatik şekilde ayarlanabilen zaman programıyla havuz temizliği için ayarlanan sürede temizliğe başlar.
  • Fırçaları havuz duvarlarına ve zeminine hasar vermeden derinlemesine temizliğini sürdürür.
  • Tüm havuz modellerinde performansı yüksek şekilde sergilemektedir.
  • En az 2 ve en fazla 4 saat kadar çalışabilmektedir.
  • Havuz robotlarının fiyat aralığı ise performanslarına bağlı olarak değişmektedir.

Sizde havuz robotu modellerine ve fiyatlarına göz atmak istiyorsanız E Havuz Market sitesine göz atabilir, hizmet alabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.