Öne Çıkanlar çeşme türkiye fuar midyat ayhan

Haldun Okdemir’in Kolleksiyonundan ‘Atatürk ve Deniz’ sergisi

Gazeteci Haldun Okdemir, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramı nedeniyle, ‘Atatürk ve Deniz’ adlı 117. karma fotoğraf sergisini açtı.

Palmy City AVM Mersin’de kendi kolleksiyonundan derlediği Atatürk’ün bilinmeyen resimlerinin de bulunduğu fotoğraf sergisi açılışının ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı.

Okdemir, 117. Karma fotoğraf Sergisiyle Türkiye ve Mersin’ de bir ilki başardı. Gazeteci Okdemir, Mersin’de Atatürk’e ait resimlerle ilk kez 117. defa fotoğraf sergisi açan, Atatürk hayranı tek gazeteci oldu.

Sonses.tv imtiyaz sahibi ve Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı A.Vahap Şehitoğlu, Atatürk sevdalısı, Cumhuriyet Çocuğu Okdemir’i açtığı 117. sergisinden dolayı tebrik etti.

Sergi 10 Temmuz’a kadar açık kalacak…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.