Öne Çıkanlar atatürk oprukçu Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Salihli Araç Severler Modifiye Derneği Didem Yıldız Küçük

Güncel  Haberler onhaber.net

İnternette birçok haber sitesi vardır. Bazı haber siteleri, belirli konularda uzmanlaşmayı seçerler. Site, yerel haber alanında uzmanlaşmıştır. İnsanlar,  ile alakalı tüm haberlere siteden ulaşabiliyorlar. Site Onhaber.net , güncel  haber için doğru adrestir. Kentte 24 saat içinde olup biten ne varsa, siteden öğrenilebiliyor. İnsanlar,  sınırları içinde vefat edenleri defnedilen cenazeler haberlerini sitede bulabiliyorlar. Buna ek olarak, sitenin güncel kategorisinde, sadece  değil Türkiye genelindeki haberler de yer buluyor.

 Son Dakika

Site takipçileri, kentte yaşanan son dakika haberlerini ilk öğrenen oluyorlar. Site,  kaza haberlerini okuyucusuna sunduğu gibi, son dakika  deprem haberlerini de yine okuyucusuna sunmaktadır. Site, bu son dakika haberlerini, ilk veren olmasının yanında, sonrasında haberleri, okuyucusu için takip ediyor ve detaylandırıyor. Bu anlamda site, hızlı olmakla beraber, aynı zamanda bilgilendirici olmasıyla öne çıkmayı başarıyor.

Sitenin, ana sayfasında, sürekli bant şeklinde son dakika haberleri, döviz kurları ve güncel hava durumu bilgisi yer alıyor. Bunun yanı sıra,  yerel haber, kentin tüm ilçelerinde olup bitenlere yer veriyor. Site takipçisi, sitenin sağ üst köşesindeki, "diğer" sekmesine tıkladığında burada  ilçelerini görebiliyor ve istediği ilçeye tıklayarak, o ilçe hakkındaki güncel bilgilere ulaşabiliyor. Güncel haberlerden, spor haberlerine, ekonomi haberlerinden, siyaset haberlerine kadar geniş bir içerikle hizmet sunan  on haber gazetesi okuyucuya, çok sayıda haber sunuyor.

https://onhaber.net/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.