Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar TrinkPara

Gökyüzü Penceresinde Bir Gün Geçirin

Gökyüzü Penceresinde Bir Gün Geçirin

PeakPoint House tatilinde doğa ile baş başa kalmak isteyen bireylere, çiftlere ve ailelere uygun fırsatlar tanıyor. Ölüdeniz plajına 200-600 metre olsa da yeşilliklerin ortasında konumlandırılmasıyla her güne ferah bir şekilde uyanmanıza yardımcı oluyor. Bunun dışında evlerde gökyüzü penceresi de bulunuyor.

Doğa içinde bulunan tatil mekanları her tatil döneminde tatilcilerin dikkatini çekiyor. Zira bu yapılar insanlara doğa ile baş başa kalma fırsatı tanıyor. Böylece daha iyi bir şekilde dinlenme fırsatı sunuyor. PeakPoint doğa içinde bulunan, tamamen izole ve korunaklı mini evleri ile günlük yaşam ve iş stresini kısa sürede atmanıza yardımcı oluyor.

Lüks tatilden ödün vermek istemeyenlere modern bir tasarım ve kullanıma hazır bir ev ile yardımcı olan bu proje gelişmiş özelliklere de sahip. Bu bakımdan gökyüzü penceresi büyük bir fırsat tanımakta. Eğer akşamları gökyüzünü seyretmek isterseniz, bu alan size büyük bir avantaj sunmakta.

Ancak sadece bununla da sınırlı değil. Zira küveti geniş olduğu gibi büyüleyici bir manzaraya da sahip. Böylece tatil sonlandıktan sonra enerjik bir şekilde günlük yaşama dönmenize olanak sunmakta.

Kapıya Kadar Kahvaltı Servisi

Eğer doğa ile baş başa bir kahvaltı yapmak isterseniz, PeakPoint Fethiye dışarı çıkmadan çözüm bulmanıza yardımcı olmakta. Zira saat 13:00’a kadar, kişilerin istediği saatte kahvaltılarını kapılarına kadar getirmekte.

Üstelik bu oldukça zengin bir içeriğe de sahip. Yumurtalar, et ürünleri, kızartmalar, reçeller, peynir ve zeytin türleri dahil birçok şey bulunmakta. Üstelik bunlar sadece ana kategoriler. Dolayısıyla her birinin altında farklı yiyecekler mevcut.

Ancak dileyen tatilcilerin kullanabileceği bir mutfak da mevcut. Tüm araç ve gereçler hazır olduğundan kendi kahvaltınızı/yemeğinizi yapma olanağı da bulunuyor.

Doğada Birinci Sınıf Bir Tatil

PeakPoint Global Turizm tarafından sunulan mini evler doğa ile iç içe olsa da birinci sınıf bir tatil imkanı sunmakta. İçinde hem Smart TV hem de Wi-Fi mevcut. Tatilciler bunları istedikleri gibi kullanabilmekte.

Bunun yanı sıra özel havuzu ısıtılabilir yapıda. Dolayısıyla su sizin için sıcaksa hemen ısıtma seçeneği de sunmakta.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.