Öne Çıkanlar rapor Manisa Büyükşehir Belediye Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Salihlide çeyrek altın ne kadar Salihlide adli tatil ne zaman başlıyor

Galatasaray’da Koronavirüs Paniği!

Galatasaray’da Koronavirüs Paniği!

Yeni sezon içerisinde hazırlıklarını devam ettiren ve bu kapsamda çok sıkı bir çalışma yürüten Galatasaray önümüzdeki hafta çok önemli bir adım atacakken hiç beklemediği bir durum ile karşı karşıya geldi. Haftaya Şampiyonlar ligi için ikinci ön eleme turuna katılacak olan Galatasaray bünyesinden iki futbolcunun koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Galatasaray bünyesinden duyulan bu haber büyük bir ilgi çekerken Galatasaray kulübünden de gerekli açıklamalar yapıldı. Oyuncularının her birine gerekli testlerin yapıldığını ve aynı şekilde kulüp içerisindeki herkese de aynı şekilde denetlemeler yapıldığını ve iki futbolcuda korona testinin pozitif çıktığını duyurdu. Oyuncuların tedavi sürecinin başlatıldığını ve karantina içerisinde olduklarını da söylemeyi ihmal etmedi. ucansupurgedernegi.com

 Galatasaray’da Koronavirüs Hali!

Kendi içlerinde gerekli hazırlıkları yapan Galatasaray, ikinci ön elemelere çıkmalarına bir hafta kala beklemedikleri bir durumla karşı karşıya geldiler. Futbolcular arasından iki kişinin korona testlerinin pozitif olduğu ortaya çıktı ve bu ön elemeler öncesinde tüm takım içerisinde bir panik hali ortaya çıkmasını da engelleyemedi.

Neyse ki tüm testlerin, denetlemelerin yapılmasının ardından tüm ekipte, futbolcularda çıkan sonuçlarda sadece iki futbolcuda koronavirüse denk gelindi ve bu şekilde iki futbolcu hiç vakit kaybetmeden karantinaya alındılar. Karantinaya alınmalarıyla tedavileri de başlatılan futbolcular haricinde diğer takım iyilerinde görünmemesi de takımın hazırlıklarını tamamlaması kapsamında bir sıkıntıya neden olmaması durumu da bir hayli içleri rahatlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.