Öne Çıkanlar çeşme türkiye fuar midyat ayhan

Energon Türkiye, İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

Energon Türkiye, İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

2021 yılını önemli başarılarla kapatan Energon Türkiye, 2021 yılı sonuçlarını ve 2022 yılı hedeflerini paylaştığı, “Together, We Charge the World” konseptli toplantısında iş ortakları ile bir araya geldi.

Türkiye’de faaliyetlerine başladığı günden beri etkileyici bir ivme ile büyüyen inovatif enerji depolama çözümleri üreticisi Energon Türkiye, Whyndam Grand İstanbul’da iş ortakları ile buluştu.

Zorlu geçen 2021 yılını önemli başarılar ve gelişim alanları ile tamamlayan Energon Türkiye, bu yıl içinde elde ettiği resmi verileri partnerleri ile paylaştı. Son bir yıl içinde yaklaşık 150.000 adet akünün çeşitli endüstrilerdeki son kullanıcılara ulaştırıldığını açıklayan firma, Türkiye’nin Energon için önemini vurgularken, 2022 planlarının detaylarını da katılımcılara açıkladı.

“Ortak hedeflerimize ulaşmak noktasında en az bizler kadar emek harcayan partnerlerimizin başarımızdaki en önemli unsur olduğunu her zaman söylüyoruz. Bu başarının en önemli yapı taşlarından bir tanesi güçlü iletişimimiz” diyen Energon Türkiye Ülke Müdürü Can Yaşar, “planladığımız stratejik adımları; sürdürülebilir ve fayda odaklı, iş ortaklarımızın çıkarlarını da gözetecek şekilde atıyoruz.” dedi.

İş ortaklarının katılımıyla atölye gerçekleştiren Energon Türkiye, yılın “en”lerini seçerek kapanış seremonisinde lider iş ortaklarına ödüllerini takdim etti.

Geçtiğimiz günlerde lityum-iyon akülerin Türkiye’de üretimine başlayacağını açıklayan firma, bu inisiyatifin detaylarını iş ortakları ile paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.