Öne Çıkanlar demagoji oprukçu hüseyin arte koç

Eğlence sektörünün yeni adresi Teo Kensington

Teo Kensington, misafirlerini büyüledi…

Eğlence sektörünün sevilen isimlerinden biri olan Teo Demir, kendi ismiyle açtığı mekanda birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Teo Demir İstanbul’un Anadolu yakasının en güzel yerlerinden biri olan Ataşehir’de “Teo Kensington” adını verdiği mekan İtalyan mimarisi ve muhteşem dekoruyla davetlilerden tam not aldı.

Açılışa Bora Gencer, Nez Demir, Aleyna Dalveren, Cansu Gündüz, Nisan Nicol, Yeşim Erçetin, Yeliz Yeşilmen ,İvana Sert , Aşkın Astroloji, Melek Balkan ve İlayda Ayan gibi bir çok ünlü isim katılırken gece boyunca DJ. Anıl Altınay ve DJ. Canberk Hepsev’in Showları konuklar tarafından büyük ilgi gördü.

Gece boyunca hiç bitmek bilmeyen müzik şöleni ve dans Showları konuklara unutulmaz dakikalar yaşatırken Teo Demir’in geceye katılan tüm misafirleri ile ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

GECEDEN KARELER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.