Öne Çıkanlar çeşme fuar ayhan hazar erkunt

Çukurova Basketbol Kulübü Koordinatöirü Ünlü MEİGDER’i ziyaret etti

Mersin’i Türkiye ve Avrupa’daki gururu Çukurova Basketbol Kulübü başarılı koordinatörü Ender Ünlü, Mersin İnternet Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Mersin İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı A.Vahap Şehitoğlu  Ender Ünlü’ye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Şehitoğlu, ‘Bizler her zaman olduğu gibi bu yıl da kulübümüzün ve yöneticilerin yanınızdayız. Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iddialı ekibini Mersin’e kazandırdığınız için hep mutlu olduk. Katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Ekim ayında İspanya ile yapacağınız maçı şimdiden heyecanla bekliyoruz.

Umudumuz tüm organizasyonlarda şampiyon olmanızdır. Bu zorlu yolda kulübümüze, oyuncularımıza ve yöneticilerimize başarılar diliyorum’ dedi.

ÇBK Koordinatörü Ender Ünlü, sezona başlamadan önce Mersin İnternet Gazetecileri Derneğini ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, ‘Spor kulübü olarak Bizim tek amacımız, Mersin’e şampiyonluklar kazandırmaktır’ dedi.

Mersin’de herkesin kulübe salip çıkmasını isteyen Ünlü: “Şehrin takımı olabilmemiz için, yaptığımız aktivitelerin ve başarıların insanlara duyurulabilmesi için basının desteğini çok önemsiyoruz. İnternet Gazetecileri ile  birlikte yürümekten de çok mutluluk duyarız. Elimizden geldiği kadar şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz hem Türkiye’de hem Avrupa’da. Bu yılda transferlerimiz çok iyi. Rusların Avrupa kupalarından çekilmesinden sonra şu an Euro Lig’de Fenerbahçe ile biz en favori iki ekibiz. Ayrı ayrı gruplarda mücadele edeceğiz. İyi bir kura çektik. Bu yıl Türkiye liginde de yine Fenerbahçe ile yarışırız. Türkiye kupasında da aynı şekilde olur ama hangi şehir olur orasını bilemem. Bu sene artı olarak birde Cumhurbaşkanlığı kupası olacak. Geçen sene kupayı kazandığımız için. Hayırlısı bakalım. İnşallah iyi olur’ diye konuştu.

Son bir transferlerinin kaldığını vurgulayan Koordinatör Ender Ünlü, birkaç gün içerisinde bu transferin yapılacağının müjdesini verdi. Çukurova basketbol Kulübü olarak çok ciddi bir mücadele vereceklerinin altını da çizen Ünlü, ‘ Bu takıma herkes sahip çıksın. Başarılarımızı Mersin’e taşıyalım. Herkesin sahip çıkmasıyla kulübümüz 50 yıl daha yaşar. ’ dedi.

Ünlü günün anısına, takımın bu yıl giyeceği formadan Başkan Şehitoğlu’na hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.