Öne Çıkanlar demagoji banyo oprukçu hüseyin arte

Çağrı Merkezi Kulaklık Modelleri ve Çeşitleri

Çağrı merkezi için uygun kulaklık modelleri günümüzde birbirinden farklı niteliklerde bulunmaktadır. Analog ya da dijital türlerde bulunan telefonlarla beraber son yıllarda IP telefonlara uyumlu şekilde de çıkartılan mikrofonlu kulaklık modelleri sayesinde uyumlu şekilde siz de uygun fiyatlı bu kulaklık modellerinden faydalanabilirsiniz. Genellikle mesai saatleri çerçevesinde kulaklık ile çok uzun süreli telefon görüşmesi yapan, mümkün olduğunca konforlu ve ergonomik koşullarda da ürünleri tercih eden şirketler için uygun olmaktadır.

Kısa bir süre içerisinde birçok telefon görüşmesini yapacak kişiler, bu noktada telefon tipine bağlı olarak ister kablolu isterseniz de kablosuz şekilde kulaklık edinebilirsiniz. Bu konuda uygun seçeneklerde kulaklık bulabilir ve seçimlerinizi yaparak, en iyi nitelikte de kullanımı gerçekleştirebilirsiniz. Çağrı merkezi kulaklığı kategorisinde birbirinden farklı modellerle istediğiniz rahatlıkta kullanım sağlarsınız.

Hem kablolu hem de kablosuz modelleriyle beraber çağrı merkezinde yetkili olan personellerinize oldukça güçlü bir kulaklık sağlamış olabilirsiniz. Günümüzde bu kulaklıklar hem masaüstü telefonlar hem de mobil veya bilgisayar çeşitleriyle beraber çok rahat şekilde kullanılabilmektedir.

Kablolu çağrı merkezi kulaklığı modelleri arasında bulacağınız USB türde kolayca tak çalıştır özelliğinin yanı sıra USB gibi diğer tak çalıştır özelliği de QD özelliğinde bulunmaktadır. Doğrudan kablosuz modellere göz atarsanız eğer bu modellerde ise bağlı olduğu cihaza uzaklığı ortalama 150 metreye kadar çekim gücü kalitesiyle beraber çeşitli modelleri inceleyebilirsiniz.

Eğer bluetooth ya da kablosuz modeller gibi seçimlerden birini yapacaksanız, bunlarda batarya sürelerinin uzunluğuna göre, çekme gücünün aralık mesafelerine öre ya da cihazlarda bağlanabilir olma gibi özelliklerine uygun şekilde seçimlerinizi yapabilirsiniz. Bu sayede de kaliteli bir şekilde kullanan kişiler tarafından kaliteli bir bağlantı sağlanmış olacaktır.

Çağrı merkezlerine uygun şekilde bu kulaklık modellerinin birçok açıdan avantajı bulunmaktadır. Platformlarda çoklu açık ofis dediğimiz ortamlarda en iyi şekilde donanıma sahip olma konusunda şirketlerin uzaktan çalışma esnasında, ofis içerisinde ki ortamda birçok kişinin aynı ortamda çalışma isteği gibi ortamlarda müşteri deneyimini sunması gibi pek çok açıdan en iyi mikrofonlu kulaklık ile başarıyı elde etmek mümkün olmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.